Αποθεώθηκαν οι Legends 2004 στο φιλικό της Ηπείρου (pics & vids)

Αποθεώθηκαν οι Legends 2004 στο φιλικό της Ηπείρου (pics & vids)

Gazzetta team
Αποθεώθηκαν οι Legends 2004 στο φιλικό της Ηπείρου (pics & vids)

bet365

Μπασινάς και Καραγκούνης σκόραραν για την Εθνική Ελλάδας 2004 σε φιλικό στα Ιωάννινα και αποθεώθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους «Legends» του ελληνικού ποδοσφαίρου από το κοινό στους Ζωσιμάδες.

Στιγμές τιμής και αναγνώρισης έζησαν για ακόμη μια φορά οι «θρύλοι» του 2004, σε επίσκεψή τους στην Ήπειρο για φιλικό παιχνίδι, έπειτα από κάλεσμα της Περιφέρειας Ηπείρου για την προβολή της.

Στο φιλικό, που δόθηκε απέναντι σε επίλεκτους διάσημους παίκτες από τα Ιωάννινα, με αρχηγό τον Ξενοφώντα Γήττα, οι «Legends 2004» πήραν τη νίκη με 2-1 χάρη σε γκολ των Μπασινά και Καραγκούνη, ενώ ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού μείωσε σε 2-1.

Ρόλο... προπονητή έπαιξε ο Ντέμης Νικολαΐδης, που είχε στο πλευρό του τον Γιάννη Τοπαλίδη, σε ένα παιχνίδι σε γιορτινό κλίμα και χειροκροτήματα σε όλους για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους πρωταγωνιστές να απολαμβάνουν τις στιγμές.

LEGENDS 2004: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Καψής, Δέλλας, Φύσσας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζαγοράκης, Χαριστέας, Παπαδόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Νταμπίζας, Γκούμας, Βενετίδης, Καφές, Γεωργιάδης, Λάκης, Τσιάρτας, Χαλκιάς, Κατεργιανάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα