Νέες δράσεις για τους παλαιμάχους του Εθνικού Αστέρα και πρότζεκτ για ποδοσφαιρικό μουσείο στην Καισαριανή!

Gazzetta team
Νέες δράσεις για τους παλαιμάχους του Εθνικού Αστέρα και πρότζεκτ για ποδοσφαιρικό μουσείο στην Καισαριανή!

bet365

Οι Βετεράνοι του Εθνικού Αστέρα έκαναν μία συνάντηση προκειμένου να καθορίσουν το πλαίσιο των νέων δράσεών τους. Στα... σκαριά ποδοσφαιρικό μουσείο για την Καισαριανή.
Στην τελευταία χρονικά συνάντησή του οι Παλαίμαχοι του Εθνικού Αστέρα έκαναν κουβέντα για την ανασυγκρότησή τους. Επόμενη συνάντηση θα γίνει στις 18 Φλεβάρη για να προκύψει η συντονιστική επιτροπή των Βετεράνων του Εθνικού Αστέρα. Στις συζητήσεις που έγιναν αρκετοί Βετεράνοι στάθηκαν στην ανάγκη να εγγραφούν όλοι ως μέλη του Γ.Α.Ο. Εθνικού Αστέρα και ακόμα και να μπουν στην ομάδα οι παλαίμαχοι με φιλάθλους.
Στην συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, καθώς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Άννα Παραγυιού και Χρ. Βοσκόπουλος. Υπέγραψαν και εκείνοι τις σχετικές αιτήσεις και στήριξαν τις πρωτοβουλίες των Βετεράνων.
Επίσης θα υπάρξει και μία επιτροπή που θα επεξαργαστεί δημοσιεύματα και φωτογραφίες για μία έκθεση σε αίθουσα του Δήμου ενώ δύο άλλοι στόχοι είναι η δημιουργία μουσείου ποδοσφαίρου της Καισαριανής και επανίδρυση του Συνδέσμου Βετεράνων του Εθν. Αστέρα και γενικά της Καισαριανής.
 

Τελευταία Νέα