Τραυμάτισαν παίκτες του Μικρασιατικού επειδή τους πέρασαν για Ακροδεξιούς!

Gazzetta team
Τραυμάτισαν παίκτες του Μικρασιατικού επειδή τους πέρασαν για Ακροδεξιούς!

bet365

Τρομερά πράγματα και απίστευτη επίθεση σε παίκτες της ομάδας του Μικρασιατικού, όταν σε ματς που συνέπεσε χρονικά με το μνημόσυνο Γιαλοψού χτυπήθηκαν επειδή τους πέρασαν για ακροδεξιούς!
Όπως αναφέρεται στο Έθνος το συμβάν έγινε το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το γήπεδο της Αλκυωνίδας που βρίσκεται δίπλα στο νεκροταφείο Πετρουπόλεως. Στο γήπεδο ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση μεταξύ του Άρη Πετρουπόλεως και του Μικρασιατικού και σχεδόν την ίδια ώρα ήταν προγραμματισμένο το ετήσιο μνημόσυνο του Έκτορα Γιαλοψού, του θανόντα αρχικελευστή στην κρίση των Ιμίων. Το πούλμαν του Μικρασιατικού δέχτηκε επίθεση από αγνώστους που πέταξαν πέτρες και ξύλα σπάζοντας τζάμια από το όχημα το οποίο ακινητοποιήθηκε & ενώ οι παίκτες του Μικρασιατικού είχαν πέσει κάτω για να προστατευτούν. Συνολικά τέσσερις παίκτες χτύπησαν από θραύσματα.
Η ένταση όμως δεν έμεινε εκεί. Μία ομάδα περίπου 20 ατόμων που φορούσαν κουκούλες και κράνη μπήκαν και μέσα στο πούλμαν και ήρθαν στα χέρια με συνοδούς και αθλητές. Ακολούθησε πανδαιμόνιο και ξαφνικά οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν φωνάζοντας «είναι ομάδα ποδοσφαίρου»! Οι παράγοντες του Άρη Πετρούπολης αλλά και αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση έτρεξαν αμέσως σε βοήθεια αλλά ήταν αργά καθώς όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Οι παίκτες και οι συνοδοί της ομάδας του Μικρασιατικού δήλωσαν αδυναμία να αγωνιστούν. Το ματς αυτό για την Α' κατηγορία Αθηνών αναβλήθηκε και η διοργανώτρια ΕΠΣΑ θα αποφανθεί σχετικά.
Σημειώνεται πως κάθε χρόνο στην τελετή μνήμης για το χαμό του Εκτορα Γιαλοψού δίνουν το παρών πολλά μέλη ακροδεξιών οργανώσεων αλλά και αντιεξουσιαστών και αρκετές φορές έρχονται σε σύγκρουση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αντιεξουσιαστές είχαν στήσει καρτέρι και όταν είδαν το πούλμαν του Μικρασιατικού που έφερε κάποιο έμβλημα νόμιζαν πως ήταν ακροδεξιοί. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του maxitis-online.gr από θαύμα γλίτωσε και το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα της Ιεράπολης που αντί να κατευθυνθεί στο γήπεδο του Γρηγορίου όπου ήταν η έδρα του Αίμου με τον οποίο αγωνιζόταν, βρέθηκε στο γήπεδο της Αλκυών.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΗΣ
Από μέρους του ο Άρης Πετρούπολης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Ο Άρης Πετρούπολης τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν σε θέματα φιλοξενίας, όπως και οι παλαιότερες διοικήσεις. Ξεκινήσαμε από το μηδέν, πετύχαμε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ και σε όσα ματς έχουμε δώσει 2,5 χρόνια στην Α’ κατηγορία καμία ομάδα δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για τη φιλοξενία που να στρέφεται κατά του συλλόγου μας.
Το απόγευμα της 3/2 Κυριακής πληροφορηθήκαμε ότι το πούλμαν του Μικρασιατικού δέχθηκε επίθεση και για όλα αυτά υπαίτιοι είμαστε εμείς; Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, που κυρίως έλαμψε δια της απουσίας του από το γήπεδο, να στοιχειοθετεί μυθεύματα που βγαίνουν από τη φαντασία του και έχουν ως κύριο στόχο να βλάψουν τον σύλλογό μας. Ο Άρης Πετρούπολης δεν έχει ποτέ βλάψει κανέναν και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με την ιστορία του διότι θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες. Με το σωματείο Μικρασιατικό δεν υπάρχει καμία διαφορά και δεν μας χωρίζει τίποτα και ευχόμαστε να είναι υγιείς τα πρόσωπα που τραυματίστηκαν».
 

Τελευταία Νέα