Μόρια: 14χρονος πρόσφυγας πήρε δελτίο ποδοσφαιριστή στον Αιολικό! (vid)

Gazzetta team
Μόρια: 14χρονος πρόσφυγας πήρε δελτίο ποδοσφαιριστή στον Αιολικό! (vid)

bet365

Από το καταυλισμό της Μόριας ο 14χρονος Φράνσις Κολόμπο από το κεντροαφρικανικό Κονγκό θα βρεθεί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με τη φανέλα του Αιολικού, που του πρόσφερε δελτίο και θέση στην ομάδα του!

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Ένα συγκινητικό success story καταγράφεται στη Μυτιλήνη, όπου ο 14χρονος πρόσφυγας από την Αφρική κατάφερε κόντρα σε όλες τις δυσκολίες να ξεχωρίσει για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και να βρει μάλιστα θέση σε ομάδα της Γ' Εθνικής, τον Αιολικό!

Ο Φράνσις Κολόμπο μετακινήθηκε στο νησί μαζί με την οικογένειά του πριν πέντε χρόνια, μαζί με τον πατέρα του, γιατρός στο επάγγελμα και τον τότε επτάχρονο αδερφό του. Παίζοντας μπάλα με πέτρες και άλλα αντικείμενα μέσα στον καταυλισμό μπήκε στην ομάδα των προσφύγων, την «CosmosFC», που δημιουργήθηκε πριν δυο χρόνια για να δώσει μια διέξοδο σε μικρούς «Μέσι», που έψαχναν τη χαρά μέσα στη φρίκη της Μόριας.

Το ταλέντο του τράβηξε τα βλέμματα του Αιολικού, που πλέον τον έχει περιλάβει υπό τις «φτερούγες» του! Παρέχοντάς του στέγη, τροφή, χρήματα για τα έξοδά του και εκπαίδευση, ώστε να μάθει ελληνικά, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, κάνοντάς τον χαρούμενο και δίνοντάς του μια εναλλακτική, να κάνει αυτό που αγαπάει και στο οποίο δεδομένα είναι πολύ καλός!

Δείτε τον εν δράσει:

(Πηγή: stonisi.gr)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα