Το χρονικό του deal για το Παγκρήτιο και η επιβεβαίωση! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Το χρονικό του deal για το Παγκρήτιο και η επιβεβαίωση! (pics & poll)

bet365

Το Παγκρήτιο είναι οριστικά και τυπικά πλέον η έδρα της Εθνικής προς πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr. Διαβάστε το πως φτάσαμε έως εδώ και ψηφίστε στο σχετικό poll.
Ήταν αρχές Νοεμβρίου όταν το Gazzetta.gr αποκάλυπτε πως είχε... κλειδώσει η επιλογή του Παγκρητίου ως η έδρα της Εθνικής. Μάλιστα οι αρχικές συζητήσεις περιελάμβαναν πλάνο πενταετίας αλλά τελικώς η συμφωνία θα είναι - όπως προκέυψε μετά την παρουσία Γραμμένου και αντιπροσωπείας της ΕΠΟ στην Κρήτη - η Εθνική μας να έχει ως... σπίτι της το Παγκρήτιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν πως η Εθνική θα κάνει ακόμα και προετοιμασία στο Ηράκλειο και επίσης ότι το Παγκρήτιο και το ΒΑΚ θα χρησιμοποιούνται και από τις μικρές Εθνικές ομάδες. Στο σκέλος των εργασιών εκτός από νέο σκέπαστρο θα υπάρξει και νέος ηλεκτρονικός πίνακας και βελτιώσεις στα αποδυτήρια και όπου αλλού χρειαστεί. Ο Δήμος Ηρακλείου και η Περιφέρεια ανέλαβαν όλο το κόστος των εργασιών.
Πως φτάσαμε όμως ως εδώ; Εξαρχής υπήρχε η ισχυρή τάση για το Παγκρήτιο. Ωστόσο εντός των... τειχών της Ομοσπονδίας έγινε μία προσπάθεια για την Τούμπα που βρήκε... τοίχο λόγω της στάσης και της ανακοίνωσης των οργανωμένων του ΠΑΟΚ και για άλλα γήπεδα που επίσης δεν απέδωσε καρπούς. Από τα πέντε γήπεδα που υπήρχαν στο προσκήνιο ουσιαστικά μπάλα... έπαιζαν η Τούμπα και το Παγκρήτιο για να επιβεβαιωθεί στο τέλος ότι το γήπεδο της Κρήτης ήταν η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή. Μπορείτε να διαβάσετε και εδώ το γιατί.
- Ψηφίστε πιο κάτω στο σχετικό poll. Στην Gallery δείτε φωτό από την παρουσία των ανθρώπων της ΕΠΟ στο Παγκρήτιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα