Στην τελική φάση του Παγκοσμίου η Εθνική Ενόπλων

Στην τελική φάση του Παγκοσμίου η Εθνική Ενόπλων

Gazzetta team
Στην τελική φάση του Παγκοσμίου η Εθνική Ενόπλων

bet365

Με γκολ των Μπουλούλη και Ντουρμισάι η Εθνική Ενόπλων επικράτησε της Γερμανίας με 2-1 και προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Κίνα.

Ολίμπια Μιλάνο – Γκραν Κανάρια με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Το δύο στα δύο στον όμιλό της έκανε η Εθνική Ενόπλων και πανηγύρισε την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Οκτώβρη στην Κίνα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την επικράτηση επί της Ολλανδίας με 2-0, νίκησε την Τετάρτη και την Γερμανία με 2-1 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο.

Το σκορ για την Εθνική πέτυχε ο Μπουλούλης στο 34' με κεφαλιά, ενώ στο 72' ο Ντουρμισάι ουσιαστικά... κλείδωσε την πρόκριση κάνοντας το 2-0. Οι Γερμανοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον ελληνικής καταγωγής Νούτσου χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάτι παραπάνω.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας (Βασίλης Βούζας): Τσιφτσής, Γρομητσάρης (57΄ Σκόνδρας), Βλάχος, Αυγενικού, Μπουλούλης (55΄ Παμλίδης), Κούρτι (62΄ Ντουρμισάι), Σάμιος, Γαβριηλίδης, Τσούκαλος, Βέργος, Τσουκάνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα