O «Μιχαλάκης» υποδέχθηκε τους παλιούς συμπαίκτες του και «μύθους του 2004»! (pics)

Gazzetta team
O «Μιχαλάκης» υποδέχθηκε τους παλιούς συμπαίκτες του και «μύθους του 2004»! (pics)

bet365

Η ομάδα των Legend 2004 (για την ακρίβεια μια αντιπροσωπεία παικτών) βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στην Κύπρο, για ένα ακόμη παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου (τιμ μάνατζερ της εθνικής του νησιού) να τους υποδέχεται!

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουν. – Άρσεναλ παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο «Μιχαλάκης» με σπουδαία καριέρα σε το ελληνικό πρωτάθλημα κι έχοντας φορέσει τις φανέλες του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού υποδέχτηκε τους παλιόφιλους του οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο ώστε να αγωνιστούν σε φιλικό αγώνα Φούτσαλ (6×6) απέναντι σε Κύπριους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος του Πρεσβευτή Fair Play ΚΟΑ – ΚΟΕ για το 2018, Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη (με θητεία σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ) και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στις 10 το πρωί της Πέμπτης (6/12) και θα τον παρακολουθήσουν 2.500 μαθητές. Στην Κύπρο βρίσκονται οι Καραγκούνης, Νικοπολίδης, Κατσουράνης, Μπασινάς, Παπαδόπουλος, Καφές και Γκούμας, οι οποίοι θα τιμηθούν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, το βράδυ της Τετάρτης.

Για τους παίκτες της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι με τιμή που σας υποδεχόμαστε στο σπίτι του αθλητισμού της Κύπρου». Με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. καλωσόρισε στην Κύπρο τους Ποδοσφαιρικούς Θρύλους της Ελλάδας του 2004. Πέραν των Χαραλαμπίδη και Κωνσταντίνου με την Κυπριακή ομάδα θα παίξουν κι άλλοι γνωστοί μας από τα ελληνικά γήπεδα όπως οι Ηλίας Χαραλάμπους, Σίμος Κρασσάς, Γιώτης Εγκωμίτης, Κώστας Μαλέκκος, Μάριος Χριστοδούλου, Γιασεμάκης Γιασεμή, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Χρύσης Μιχαήλ και Μαρίνος Σατσιάς.

 

Τελευταία Νέα