«Η μπάλα στην κερκίδα»: Γεμάτη αίθουσα και «ζεστή» συζήτηση στην παρουσίαση! (pics & vid)

Gazzetta team
«Η μπάλα στην κερκίδα»: Γεμάτη αίθουσα και «ζεστή» συζήτηση στην παρουσίαση! (pics & vid)

bet365

Ο «δικός» μας, Θάνος Σαρρής παρουσίασε με εκλεκτούς προσκεκλημένους στο πάνελ το βιβλίο του, «Η μπάλα στην κερκίδα», με τη συζήτηση μεταξύ κοινού και πάνελ να βάζει τη φαντασία να τρέχει, τους ήρωες να παίρνουν μορφή και το μυθιστόρημα να γίνεται ανάρπαστο!

Η Μωβ ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές και τα παιδιά με τα κασκόλ αναλαμβάνουν δράση. Έχουν να ανέβουν «βουνό» για να τα κάνουν όλα όπως πρέπει, ώστε να σταματήσει ο αγαπημένος τους σύλλογος να ταλαιπωρείται από συμφέροντα, προσωπικές ατζέντες και λογικές μακριά από το παιχνίδι. Συζητούν, παθιάζονται και παίρνουν αποφάσεις έχοντας όραμα.

Αποφάσεις δεν λήφθηκαν στην γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του Ιανού το απόγευμα της Δευτέρας (03/12), όταν ο Θάνος Σαρρής παρουσίασε το βιβλίο του -που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΞΥ- στο κοινό, ωστόσο το μυαλό «έτρεξε» και προβληματίστηκε για όσα συμβαίνουν στον οπαδικό χώρο στην Ελλάδα του 2018.

Την ενδιαφέρουσα συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος του ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5», Αλέκα Ζουμή, ενώ στο πάνελ βρέθηκαν ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Χρήστος Τασουλής, ο υπεύθυνος Ανάπτυξης του Supporters Direct Europe, Λουκάς Αναστασιάδης και ο Χρήστος από το συγκρότημα Social Waste. Το δικό του «μήνυμα» για το βιβλίο έστειλε και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Χρίστος Χαραλαμπόπουλος, που επιμελήθηκε τον πρόλογο.

Στον κατάμεστο χώρο του Ιανού βρέθηκαν επαγγελματίες και διεθνείς ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, παλαίμαχοι, ακαδημαϊκοί, απλοί οπαδοί, καθώς και συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του συγγραφέα, πολλοί εκ των οποίων τοποθετήθηκαν για τα ζητήματα που θέτει το βιβλίο επί τάπητος, σε μια μυθιστορηματική πλοκή βασισμένη σε έρευνα και με πρωταγωνιστές και γεγονότα που είναι ή θα μπορούσαν να είναι αληθινά.

Στο τέλος ο Θάνος Σαρρής υπέγραψε αντίτυπα όσων βρέθηκαν στον Ιανό για να γεμίσουν την… κερκίδα και να αναρωτηθούν αν θα μπορούσαν ποτέ να πιάσουν τη μπάλα, για το καλό της αγαπημένης τους ομάδας.

 

Τελευταία Νέα