Ποδόσφαιρο και Eθνική Aντίσταση: Βετεράνοι ποδοσφαιριστές θυμούνται

Gazzetta team
Ποδόσφαιρο και Eθνική Aντίσταση: Βετεράνοι ποδοσφαιριστές θυμούνται

bet365

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για ρόλο του ποδοσφαίρου στην Εθνική Αντίσταση θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 στην Πινακοθήκη του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα ελεύθερη».

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη δράση των ποδοσφαιριστών στην Εθνική Αντίσταση. Γόδας, Μουράτης, Κοντούλης, Αλεξάς, Πολυκράτης, Μαρόπουλος και άλλες προσωπικότητες των γηπέδων που έπαιξαν το δικό τους ρόλο στην αντίσταση, αναβιώνουν στην Πινακοθήκη του Δήμου Πειραιά.

Η εκδήλωση με τίτλο «Ποδόσφαιρο και Εθνική Αντίσταση. Βετεράνοι ποδοσφαιριστές θυμούνται», θα διεξαχθεί στις 22 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, στο πλαίσιο τις διοργάνωσης «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα ελεύθερη» και θα ρίξει φως σε άγνωστες πτυχές του ζητήματος.

Ομιλητές είναι οι δημοσιογράφοι Γιάννης Γεωργάκης και Νάσος Μπράτσος, ενώ συντονίζει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΣΑΠ Νίκος Μάλλιαρης. Θα παρέμβουν βετεράνοι ποδοσφαιριστές και άλλοι αθλητές, ενώ θα προβληθεί βίντεο με ιστορικά ντοκουμέντα.

 

Τελευταία Νέα