Γκούμας: «Αυτή η Εθνική δεν έχει ταβάνι»

Γκούμας: «Αυτή η Εθνική δεν έχει ταβάνι»

Gazzetta team
Γκούμας: «Αυτή η Εθνική δεν έχει ταβάνι»

bet365

Ο Γιάννης Γκούμας μίλησε για την νίκη της Εθνικής Νέων επί της Βουλγαρίας, το 3/3 στον προκριματικό γύρο και την πρόκριση στην Elite Round, τονίζοντας πως αυτή η Εθνική ομάδα δεν έχει... ταβάνι!

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

«Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι! Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση με το απόλυτο νικών, το καταφέραμε και παράλληλα πετύχαμε να ανέβουμε κατηγορία στην κατάταξη της UEFA. Είμαστε χαρούμενοι, πανηγυρίσαμε, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους συναδέλφους προπονητές των συλλόγων στους οποίους αγωνίζονται τα παιδιά της Εθνικής Νέων: Να τους δίνουν όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής μπορούν. Το αξίζουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές και άλλωστε, να είναι σίγουροι οι συνάδελφοι, ότι μόνο κερδισμένες θα βγουν οι ομάδες τους»!

Για τη συνέχεια και την Elite Round: «Θα δουλέψουμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη φάση. Αυτή η ομάδα δε φοβάται κανέναν αντίπαλο και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ακόμη και τα πιο δυνατά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως μέχρι τώρα, αλλά και να παραμείνουμε προσγειωμένοι, κάτι που φυσικά και θα γίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα