Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας η Εθνική Νέων!

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας η Εθνική Νέων!

Νίκος Μαρούδας
Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας η Εθνική Νέων!

bet365

Το 3/3 που έκανε η Εθνική Νέων στα προκριματικά της Βουλγαρίας, της έδωσε το εισιτήριο για το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση για την Elite Round. Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους της.

Πιο σημαντικό απ' όσο φαίνεται είναι το απόλυτο που πέτυχε στον προκριματικό όμιλο του Euro U19 η Εθνική Νέων. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα πέρασε στην Elite Round κάνοντας το απόλυτο και ως πρώτη από τον 13ο προκριματικό όμιλο.

Αυτό της έδωσε ταυτόχρονα το εισιτήριο για το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της Elite Round.

Έτσι, η Εθνική Νέων μαζί με τις Ισπανία, Ιταλία και Ιρλανδία θα βρεθούν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση που θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου στη Νιόν κι αυτό σημαίνει πως θα αποφύγει αρκετά δυνατές ομάδες στην τελευταία προκριματική φάση (σ.σ. προκρίνονται μόνο οι πρώτοι) πριν τα τελικά του Euro U19 της Αρμενίας.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής Νέων:

Ισραήλ, Αζερμπαϊτζάν, Δανία, Τουρκία, Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Σλοβενία, Ουκρανία, Νορβηγία, Σερβία, Πολωνία, Ολλανδία, Ρωσία, Κύπρος, Ελβετία, Ρουμανία, Σκωτία, Ουαλία, Τσεχία και Κροατία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα