Ο Κουλούρης και ο πλουραλισμός

Ο Κουλούρης και ο πλουραλισμός

Ο Κουλούρης και ο πλουραλισμός

Οι Ελπίδες έμειναν «άσφαιρες» μόνο σε δύο ματς της προκριματικής φάσης και σε αμφότερα έλειπε ο 22χρομος φορ. Σε 5 εξόδους τους είχαν 9 διαφορετικούς σκόρερ. 

Με το  PulseBet*, νιώθεις  το παλμό του  Live  στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Για την ανατροπή θα «παλέψει» απόψε η Εθνική Ελπίδων στην Αυστρία, καθώς καλείται να ανατρέψει το 1-0 που έχασε στην Τούμπα. Ετσι στο Σεντ Πόλτεν καλείται να αναζητήσει μίνιμουμ ένα γκολ και… ότι βγει και αυτόματα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί τι κάνει η «γαλανόλευκη» στις εξόδους της.

Αρχικά να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ομάδα—φουρνιά σκόραρε στα 9 από τα 11 ματς της προκριματικής φάσης και στα μόνα που έμεινε «άσφαιρη» ήταν στην Πούλα με τους Κροάτες όπου έχασε 2-0 και στο 1-0 της Θεσσαλονίκης από τους Αυστριακούς. Κοινός τους παρονομαστής ήταν πως σε αμφότερα ο Κουλούρης ήταν με την Ανδρών, αλλά σήμερα ο 22χρονος φορ θα παίξει.

Σε 5 εξόδους της στον όμιλο η «γαλανόλευκη» βρήκε δίχτυα 11 φορές. Εκτός από την ήττα με 2-0 της Κροατίας, κέρδισε σε Λευκορωσία (2-0), Μολδαβία (2-0), Σαν Μαρίνο (5-0) και Τσεχία (2-1).

Τα τέρματά της σημείωσαν οι Κουλούρης (3), Γαλανόπουλος, Σάλιακας, Κατράνης, Καραχάλιος, Βέργος, Ανδρούτσος, Λημνιός, Τσιμικάς. Με 9 διαφορετικούς σκόρερ, επέδειξε επιθετικό πλουραλισμό.

Το συμπέρασμα είναι πως οι Ελπίδες έχουν το know how να παίρνουν και εκτός Ελλάδος το αποτέλεσμα που θέλουν.

Best of internet