Με Κουλούρη στην Αυστρία οι Ελπίδες

Με Κουλούρη στην Αυστρία οι Ελπίδες

Gazzetta team
Με Κουλούρη στην Αυστρία οι Ελπίδες

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης αναμένεται να ταξιδέψει με την Εθνική Ελπίδων στην Αυστρία τη Δευτέρα (19/11), ώστε να την ενισχύσει ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι-οφ των προκριματικών του EURO 2019.

Ανατροπή στην αποστολή της Εθνικής U21, που μετά την ήττα από την Αυστρία στην Τούμπα την Παρασκευή (16/11) με 0-1, καλείται να νικήσει με μεγαλύτερο σκορ στο Ζανκτ Πόλτεν την Τρίτη (20/11).

Στην προσπάθειά της φαίνεται πως θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Ευθύμη Κουλούρη, όπως προέκυψε κατόπιν συνεννόησης του Αντώνη Νικοπολίδη με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών δεν αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον επιθετικό του Ατρόμητου στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στην Εσθονία, για την 6η αγωνιστική του UEFA Nations League, ώστε αυτός να είναι ξεκούραστος για το παιχνίδι με την Αυστρία με την Εθνική Ελπίδων.

Το αρχικό πλάνο ήταν να αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ της Super League με τους Άνδρες απόψε και μάλιστα ως βασικός, όμως δεδομένης της μικρής σημασίας που έχει ο αγώνας, ενώ αντίθετα οι Ελπίδες θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα και μάλιστα εκτός έδρας, τον έφερε προ της επιστροφής του στην ομάδα, ώστε να την ενισχύσει στην επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως οι Ελπίδες αγωνίστηκαν με κεντρικό επιθετικό τον Ανδρούτσο στο παιχνίδι της Τούμπας, ενώ ο Νικοπολίδης χρησιμοποίησε ως αλλαγές τους Κωτσόπουλο και Καμπετσή κι άφησε εκτός αποστολής τον Βέργο.

 

Τελευταία Νέα