Ελλάδα - Ρουμανία 5-3

Ελλάδα - Ρουμανία 5-3

Νίκος Μαρούδας
Ελλάδα - Ρουμανία 5-3

bet365

Το 2/2 στην προκριματική φάση που γίνεται στη Βουλγαρία έκανε η Εθνική Νέων, μετά τη νίκη της με 5-3 επί της Ρουμανίας και ήδη βρίσκεται στην Elite Round του Euro U19!

Ολοκλήρωσε την δουλειά της στη Βουλγαρία η Εθνική Νέων. Το συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα, επικράτησε και της Ρουμανίας με 5-3 και βρίσκεται ήδη στην Elite Round, μία φάση πριν τα τελικά του Euro U19.

Κόντρα στη Ρουμανία, οι διεθνείς έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο και κατάφεραν να ανοίξουν στο σκορ στο 20' με τον Ιωαννίδη, αλλά η απάντηση των Ρουμάνων ήταν άμεση και στο 21' ο Σέφερ έκανε το 1-1. Το γκολ αυτό όμως δεν πήρε από κάτω τους ποδοσοφαιριστές της Εθνικής Νέων, οι οποίοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και τελικά βρήκαν και δεύτερο τέρμα από την άσπρη βούλα με τον Τσαούση στο 34'.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ιωαννίδης και πάλι σκόραρε για το 3-1 στο 46'. Η Εθνική συνέχισε να... πετά φωτιές και βρήκε και τέταρτο τέρμα, όταν στο 74' ο Μπότος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1, με τους Ρουμάνους να έχουν ακόμα μια απάντηση στο 78', με τον Πετρίλα να σκοράρει για το 4-2 διατηρώντας ζωντανές τις λίγες ελπίδες της ομάδας του... Οι διεθνείς μας όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, καθώς βρήκαν εκ νέου τον δρόμο για τα δίχτυα, με τον Εμμανουηίδη στο 84' να διαμορφώνει το 5-2 και να τελειώνει μια και καλή τα όποια... όνειρα των Ρουμάνων. Ωστόσο, το τελικό 5-3 διαμορφώθηκε στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σεφέρ.

Μετά κι από αυτή τη νίκη το παιχνίδι της τελευταία αγωνιστικής με την Βουλγαρία είναι τυπικής διαδικασίας για την Εθνική μας ομάδα, η οποία ακόμα και να ηττηθεί θα πάρει την δεύτερη θέση και μαζί το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Elite Round. Για τους Βούλγαρους από την άλλη, είναι μονόδρομος η νίκη μετά και το 6-0 επί του Γιβραλτάρ, ώστε να προκριθεί χωρίς να περιμένει να δει πόσο θα κερδίσει η Ρουμανία το Γιβραλτάρ ώστε να δει αν έχει καλύτερο goal average σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης (87' Βιταλιώτης), Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσούσης (68' Λιάβας), Μελιόπουλος, Νεοφυτίδης, Εμμανουηλίδης, Μπότος (87' Κουτσουπιάς), Δούμτσης (60' Γαϊτανίδης), Ιωαννίδης.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Κριστέα (95' Ρους), Ρους, Σερμπάν (51' Ίσπας), Λέκα, Τσίριακ (51' Τόμα), Στόικα (67' Νίτου), Σέφερ, Μιχάλια, Σέρμπαν, Μπάικου (52' Πετρίγια), Μανολάσε.

Η βαθμολογία

1 Ελλάδα 6
2 Βουλγαρία 4
3 Ρουμανία 1
4 Γιβραλτάρ 0

Το πρόγραμμα

14/11

Ελλάδα – Γιβραλτάρ 4-0
Ρουμανία – Βουλγαρία 1-1

17/11

Ελλάδα – Ρουμανία 5-3
Βουλγαρία – Γιβραλτάρ 6-0

20/11

Βουλγαρία – Ελλάδα
Γιβραλτάρ – Ρουμανία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα