Οι σκέψεις Αναστασιάδη για τους 11 με Φινλανδία

Οι σκέψεις Αναστασιάδη για τους 11 με Φινλανδία

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις Αναστασιάδη για τους 11 με Φινλανδία

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν αποκάλυψε το παραμικρό στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Φινλανδία σχετικά με την 11αδα που προτίθεται να παρατάξει, έχοντας ωστόσο δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα. Σκέψεις και για Κουλούρη λόγω φόρμας, αν και ο Μήτρογλου έχει το προβάδισμα.

Το παιχνίδι με τη Φινλανδία για την 5η αγωνιστική του Nations League πλησιάζει (15/11, 21:45) και ο Αναστασιάδης συμμαζεύει τις σκέψεις του για την αρχική σύνθεση.

Στην συνέντευξη Τύπου δεν αποκάλυψε τίποτα, δηλώνοντας αναποφάσιστος σχετικά με τα πρόσωπα, ωστόσο οι δοκιμές του στην προπόνηση περιλάμβαναν συγκεκριμένες συνθέσεις και πρόσωπα.

Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός δούλεψε με το γνωστό 4-2-3-1 και τον Βλαχοδήμο στην εστία, τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Κούτρη στην άμυνα, Ζέκα και Κουρμπέλης, Πέλκα Φορτούνη και Μπακασέτα στην τριάδα μεσοεπιθετικά και τον Κουλούρη στην κορυφή, καθώς και σύστημα με τριάδα στην άμυνα (Σιόβας, Μανωλάς, Σωκράτης), τον Πασχαλάκη στο τέρμα.

Δεδομένα ο Μήτρογλου βρίσκεται μπροστά στην «ιεραρχία», ωστόσο η περίοδος εξαιρετικής φόρμας που διανύει ο φορ του Ατρόμητου βάζει σε σκέψεις τον 63χρονο τεχνικό αναφορικά με τη χρησιμοποίησή του ως βασικός. Επίσης ο Αναστασιάδης έχει και τον Σιόβα στο μυαλό του για την 11άδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα