«Πρώτη» για Κούτρη, Βλαχοδήμο, Μασούρα κι επιστροφή Σάμαρη-Σιόβα στον Άγιο Κοσμά (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
«Πρώτη» για Κούτρη, Βλαχοδήμο, Μασούρα κι επιστροφή Σάμαρη-Σιόβα στον Άγιο Κοσμά (pics)

bet365

Επιστροφές και «παρθενικές» εμφανίσεις με τα «γαλανόλευκα» περιλάμβανε η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενόψει της αναμέτρησης με τη Φινλανδία για την 5η αγωνιστική του UEFA Nations League. Ατομικό ο Παπασταθόπουλος.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έφερε και ανανέωση σε επίπεδο προσώπων στην ομάδα.

Ο Λεονάρντο Κούτρης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μασούρας του Πανιώνιου και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος της Μπενφίκα πέρασαν για πρώτη φορά τις πόρτες του Αγίου Κοσμά ντυμένοι στα «γαλανόλευκα», ακολουθώντας το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη, που επίσης προπόνησε για πρώτη φορά τους διεθνείς.

Παράλληλα, Δημήτρης Σιόβας και Ανδρέας Σάμαρης επέστρεψαν στις τάξεις της Εθνικής, μετά από απουσία 2,5 χρόνων και 10 μηνών αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (12/11) ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και περιλάμβανε χαλάρωμα 45'. Μοναδικός που έμεινε εκτός ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που έκαν θεραπεία. Οι διεθνείς έδωσαν ξανά ραντεβού στον Άγιο Κοσμά την Τρίτη στις 11:30, με την προπόνηση να είναι κλειστή για ΜΜΕ και φιλάθλους.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συγκέντρωση ενόψει του παιχνιδιού με τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ (15/11, 21:45):

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα