Νικοπολίδης: «Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες»

Νικοπολίδης: «Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες»

Δημήτρης Τομαράς
Νικοπολίδης: «Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες»

bet365

Μετά την κλήρωση των αγώνων μπαράζ του Ευρωπαϊκού, στην οποία αντίπαλος της Εθνικής αναδείχτηκε η Αυστρία, ο Αντώνης Νικοπολίδης προέβη σε ένα πρώτο σχόλιο ενόψει των δύο παιχνιδιών.
«Ήταν μια καλή κλήρωση για εμάς. Αποφύγαμε την Πορτογαλία, που διαθέτει ισχυρή παράδοση στις μικρές ηλικίες. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση με ίσες πιθανότητες», είπε ο Νικοπολίδης για την κλήρωση με Αυστρία.
-Έχετε εικόνα για την αντίπαλό μας;
«Δεν έχουμε καθαρή εικόνα ακόμα. Την έχω παρακολουθήσει σε ένα φιλικό με την Τσεχία, που ήταν στον όμιλό μας, και είχε δείξει αξιόμαχη ως ομάδα. Η Αυστρία, πάντως, κατάφερε να οδηγηθεί στα μπαράζ, παρότι είχε κληρωθεί σε ένα δύσκολο προκριματικό γκρουπ με την Σερβία και την Ρωσία».
-Ποια αγωνιστικά στοιχεία απαιτούνται για τα μπαράζ;
«Τέτοιοι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Χρειάζεται καλή οργάνωση, πάθος, αποφασιστικότητα, αλλά θεωρώ πως αυτά τα στοιχεία τα έχουμε ως ομάδα. Πρέπει, λοιπόν, να δώσουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον πρώτο αγώνα, να μη δεχτούμε γκολ στην έδρα μας και να πάμε στη ρεβάνς με ένα καθαρό σκορ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα