Π.Α.Ο. Κουφαλίων: Έκλεψαν μέχρι και τα σπόρια από το κυλικείο! (pics)

Gazzetta team
Π.Α.Ο. Κουφαλίων: Έκλεψαν μέχρι και τα σπόρια από το κυλικείο! (pics)

bet365

Ασύλληπτα πράγματα με τον Π.Α.Ο. Κουφαλίων, όπου άγνωστοι λεηλάτησαν τις εγκαταστάσεις της αθλητικής ομάδας της Θεσσαλονίκης και έκλεψαν μέχρι και τα σπόρια από το κυλικείο! Δείτε φωτογραφίες.
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το απόγευμα της Τετάρτης τους ανθρώπους του Π.Α.Ο. Κουφαλίων και των Ακαδημιών, καθώς όταν οι υπεύθυνοι έφτασαν στα βοηθητικά γήπεδα στην περιοχή ΒΙΤΟΜ ανακάλυψαν ότι είχαν λεηλατηθεί.
Άγνωστοι άνοιξαν τις πόρτες των αποδυτηρίων των Ακαδημιών & αφαίρεσαν παιδικές στολές, μπάλες, φόρμες και ότι άλλο βρήκαν. Από τα αποδυτήρια της αντρικής ομάδας πήραν ρούχα προπόνησης, μπάλες, σάκους και παπούτσια των αθλητών. Επίσης στο κυλικείο αφού έσπασαν το παράθυρο μπήκαν μέσα και πήραν όλο τον εξοπλισμό, άδειασαν τα ντουλάπια από αναψυκτικά ενώ δεν άφησαν ούτε τα σπόρια!!!
Πιστεύετε ότι έμειναν εκεί; Και όμως όχι! Για λίγο χαλκό ανέβηκαν στην ταράτσα και κατέστρεψαν και τον ηλιακό θερμοσίφωνο!!! Δείτε στην Gallery φωτό που είναι από το e-koufalia.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα