ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ… και φύγαμε (ξανά) για Βραζιλία!

Gazzetta team
ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ… και φύγαμε (ξανά) για Βραζιλία!

bet365

Οι νικητές του Neymar Jr’s Five 2016 επέστρεψαν στην κορυφή και διεκδικούν για δεύτερη φορά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τελικού στη Βραζιλία.

Μια φορά ίσον καμία για τους Θενπούδες, οι οποίοι επανέλαβαν τον θρίαμβο του 2016 στο χθεσινό ελληνικό τελικό του Neymar Jr’s Five στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα ανάμεσα στις 10 καλύτερες ομάδες του φετινού ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 που φέρει την υπογραφή του Βραζιλιάνου άσου. Επόμενη στάση ο Παγκόσμιος Τελικός στις 21 Ιουλίου στο “Instituto Projeto Neymar Jr” που ίδρυσε ο άσος της Paris Saint Germain στην Praia Grande, εκεί όπου η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή ανάμεσα σε 63 ομάδες - εκπροσώπους των χωρών που συμμετέχουν στο Neymar Jr’s Five.

Μια ζεστή μέρα στο τεραίν που χώριζε τη θάλασσα με τη βιομηχανική ζώνη της Δραπετσώνας, είχε τα πάντα από ποδοσφαιρική δράση: σκληρές μάχες, γκολ, σφυρίγματα, πανηγυρισμούς με την κερκίδα να δίνει τον ρυθμό σε πρωτότυπα ματς χωρίς τερματοφύλακα, με την κάθε φορά που μία ομάδα βάζει γκολ, η αντίπαλη να χάνει ένα παίκτη, μέχρι είτε να αποκλειστούν όλοι οι παίκτες, ή να περάσουν 10 λεπτά παιχνιδιού.

Οι 10 καλύτερες ομάδες από τους 5 προκριματικούς- που έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνολικά συγκέντρωσαν 660 συμμετέχοντες- τα έδωσαν όλα για τη νίκη ανεβάζοντας το επίπεδο του τουρνουά που διοργανώνεται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Θενπούδες, την ομάδα από τα Ιλίσια, να πανηγυρίζουν έξαλλα έχοντας μόλις επικρατήσει 5-1 των Komplexarit, της βουλγάρικης ομάδας που είχε κερδίσει στον πρώτο προκριματικό του τουρνουά στη Θεσσαλονίκη. «Για δεύτερη φορά στη Βραζιλία παίρνοντας μέρος στο πιο επικό τελικό παγκοσμίου τουρνουά 5Χ5, είμαστε ενθουσιασμένοι! Αυτή τη φορά δε θα πάμε απλά για την εμπειρία αλλά για να το σηκώσουμε!», δήλωσαν οι Θενπούδες, οι οποίοι το 2016 είχαν καταφέρει να πλασαριστούν στην οχτάδα του Παγκόσμιου Τελικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα