«Πέταξε» για Ισπανία η Εθνική (pics)

«Πέταξε» για Ισπανία η Εθνική (pics)

Gazzetta team
«Πέταξε» για Ισπανία η Εθνική (pics)

bet365

Χωρίς τους τραυματίες Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Κώστα Φορτούνη αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (14/5) για την Ισπανία η Εθνική Ανδρών, για το φιλικό παιχνίδι με την Σαουδική Αραβία την Τρίτη (15/5).

Φούλαμ - Ντέρμπι! Με υψηλές αποδόσεις και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Στις 12:20 αναχώρησε για τη Σεβίλλη η Εθνική ομάδα, όπου θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τους Σαουδάραβες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Nations League.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (15/5) κι εκεί ο Μίκαελ Σκίμπε θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, αφού έχει καλέσει και πολλούς παίκτες για πρώτη φορά στη «γαλανόλευκη».

Στους παίκτες που υπολογίζει για το φιλικό ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν περιλαμβάνονται οι τραυματίες Κώστας Φορτούνης, που υποφέρει από θλάση και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που ενώ η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για μικρές ενοχλήσεις στη μέση, τελικά αυτές αποδείχθηκαν αρκετές για να τον αφήσουν στα πιτς.

Στις τάξεις της ομάδας ενσωματώθηκαν μετά από ειδική άδεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Λημνιός, που γύρισαν στη Θεσσαλονίκη για τη φιέστα της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τον τελικό.

Δείτε φωτογραφίες από το αεροδρόμιο, πριν την αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

 

Τελευταία Νέα