«Ντου» γιαγιάς σε γήπεδο στο Μέτσοβο (vid)

Gazzetta team
«Ντου» γιαγιάς σε γήπεδο στο Μέτσοβο (vid)

bet365

Μεγάλο... ντου από γιαγιά σε γήπεδο στο Μέτσοβο με την ηλικιωμένη γυναίκα να διακόπτει τον αγώνα ΠΑΣ Μετσόβου – Ολυμπιακός Βοτανικού επειδή την ενοχλούσε η φασαρία.

Η αλήθεια είναι πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλες του τις κατηγορίες έχουμε δει πολλά, αλλά αυτό που έγινε στο Μέτσοβο και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση ΠΑΣ Μετσόβου – Ολυμπιακός Βοτανικού ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεκριμένα ενώ η αναμέτρηση ήταν στο 68', μια γιαγιά μπήκε μέσα στο γήπεδο και άρχισε να διαμαρτύρεται γιατί η φασαρία ήταν μεγάλη. Το ευχάριστο είναι πως μετά τα όσα είπε με τον διαιτητή δέχθηκε να αποχωρήσει , επιστρέφοντας στο σπίτι της, έχοντας κλέψει την παράσταση. Για την ιστορία οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Πηγή: passports.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα