Σκίμπε για Αίγυπτο: «Να νικήσουμε και να δούμε νέους παίκτες»

Δημήτρης Τομαράς
Σκίμπε για Αίγυπτο: «Να νικήσουμε και να δούμε νέους παίκτες»

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε σε δηλώσεις του για το Αίγυπτος - Ελλάδα τόνισε το τι περιμένει από το φιλικό παιχνίδι της Τρίτης, το 2ο μέσα σε λίγες ημέρες για την Εθνική μας.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής για τον φιλικό αγώνα της με την Αίγυπτο στο Letzigrund Stadion της Ζυρίχης την Τρίτη. Προπονήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Επ' ευκαιρία του αγώνα, ο κ. Σκίμπε προέβη στην εξής δήλωση: «Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας. Η Αίγυπτος είναι μια από τις καλύτερες αφρικανικές ομάδες και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για εμάς. Ελπίζω, όμως, να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να δούμε κάποιους νέους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Από αυτούς περιμένω να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση. Όλοι οι διεθνείς έρχονται στην Εθνική για να δείξουν ότι είναι ικανοί να βρίσκονται εδώ. Μπροστά μας έχουμε το Nations League και είναι απαραίτητο για τους ποδοσφαιριστές να αποδεικνύουν στο γήπεδο τις δυνατότητές τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα