Γερμανία - Ελλάδα 3-0 (Παίδες)

Gazzetta team
Γερμανία - Ελλάδα 3-0 (Παίδες)

bet365

Η Εθνική Νέων δεν κατάφερε ν' αποσπάσει κάτι θετικό από την Γερμανία και γνώρισε την ήττα. Ελπίζει ακόμα για την πρωτιά-πρόκριση.

Ηταν το πιο δύσκολο παιχνίδι της Εθνικής για την πρόκριση στην τελική φάση. Μετά τη νίκη με 1-0 επί της Σκωτίας η Εθνική Παίδων έπαιξε κόντρα στην Γερμανία αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-0. Ενα σκορ που σίγουρα δεν αντικατοπρίζει την εικόνα του αγώνα μιας και η Εθνική ειδικά μετά το πρώτο γκολ των Γερμανών είχε πάρα πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και είχε και δοκάρι στο 66' με τον Σερπέζη. Τελικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα κατέρρευσε και έχασε με τρία γκολ διαφορά.

Το Σουηδία-Χιλή στη Novibet με 0% γκανιότα* *Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα ματς

Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ στο 24' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέιερ και καθάρισαν το ματς στο 76' με τον Πόλμαν. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κάτερμπαχ.

Παρά την ήττα η Εθνική έχει ακόμα ελπίδες για να τερματίσει στην πρώτη θέση μιας και την τελευταία αγωνιστική θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Νορβηγία και ταυτόχρονα η Γερμανία να μη νικήσει την Σκωτία.

Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στις 15:00 την ερχόμενη Τρίτη (στο Παμπελοποννησιακό και στο Παπαχαράλμπιο Στάδιο Ναυπάκτου).

Οι συνθέσεις:
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ουνμπεχάουν, Κάτερμπαχ, Μπουκούσου, Παπέλα (58' Μπραντ), Κράους, Νταγιάκου (72' Εγιμπίλ), Μπατίστα Μάιερ, Αϊδόνις, Λοκλ, Χάρτμαν (47' Πόλμαν), Μπόργκες
ΕΛΛΑΔΑ: Μανδάς, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Βουτσάς (41' Βρακάς), Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδης, Παυλίδης (41' Αθανασακόπουλος), Μασούρας, Φάκης (60' Σερπέζης), Κωνσταντινίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα