Μπακάκης: «Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά»

Μπακάκης: «Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά»

bet365

Ο αμυντικός της ΑΕΚ έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος
Με το εθνόσημο μετά από πολύ καιρό αγωνίστηκε σήμερα ο Μιχάλης Μπακάκης και όπως τόνισε στην κάμερα του Epsilon TV, η Εθνική μας ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την επιστροφή του στην Εθνική: Είμαι πολύ χαρούμενος, φέτος έχω πιάσει καλή απόδοση με την ΑΕΚ. Ήρθε η κλήση μου μετά από τρία χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.
Για το κλίμα που συνάντησε: Με το που ήρθα ήταν πολύ θερμό. Υπήρχαν παίκτες που τους είχα γνωρίσει. Έχουμε και νέα παιδιά που του ξέρω ως αντίπαλος. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να βγάλουμε αυτό το κλίμα στον αγωνιστικό χώρο.
Για τα στοιχεία που κρατάει από το σημερινό φιλικό : Έχουμε αρκετά καλά στοιχεία να κρατήσουμε. Παίξαμε με έναν αντίπαλο που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Τους παίξαμε στα ίσια. Έχουμε έναν κορμό και θέλουμε η Εθνική να πάει μακριά σε όλες τις διοργανώσεις.
Δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε. Δεν υπάρχουν φιλικά και είναι σίγουρο ότι πάντα θα είμαστε πάντα σε εγρήγορση.
Για το αν μπορεί να φτάσει ψηλά η Ελλάδα: Εννοείται γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παίζουνε σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν και νέοι ποδοσφαιριστές με δίψα και με αυτό τον συνδυασμό θέλουμε να φτάσουμε ψηλά.
 

Τελευταία Νέα