Πέλκας: «Θα πάμε στην επόμενη διοργάνωση»

Πέλκας: «Θα πάμε στην επόμενη διοργάνωση»

Gazzetta team
Πέλκας: «Θα πάμε στην επόμενη διοργάνωση»

bet365

Ο νεαρός χαφ έδειξε... σίγουρος πως η Εθνική Ελλάδος δεν θα «χάσει» και άλλο «μεγάλο» ραντεβού
Βέβαιος πως η Εθνική Ελλάδος θα επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις έδειξε ο Πέλκας. Ο νεαρός χαφ μίλησε στη NOVA για τα επερχόμενα φιλικά της «γαλανόλευκης» με την Ελβετία και την Αίγυπτο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ: «Δεν καταφέραμε να μπούμε στην διοργάνωση, δυστυχώς κάναμε ένα κακό ματς στην Κροατία και αποκλειστήκαμε. Τώρα κοιτάμε την επόμενη διοργάνωση, αρχής γενομένης με τα δύο πρώτα φιλικά που έχουμε τώρα. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα γιατί από αυτά ξεκινάς να χτίζεις κάτι για το μέλλον και την επόμενη διοργάνωση, οπότε πρέπει να υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα για να ξεκινήσει κάτι καλό
Για Ελβετία και Αίγυπτο: «Είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Η Ελβετία έχασε μόνο από την Πορτογαλία στον όμιλο, η Αίγυπτος έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ δυνατά φιλικά και πρέπει να είμαστε κι εμείς πολύ σοβαροί γιατί από αυτά ξεκινάνε όλα για την επομενη διοργάνωση.
Για το αν είναι στόχος η πρόκριση στο Euro: «Πάντα ο στόχος είναι η πρόκριση, αυτός ο στόχος έχει δημιουργηθεί από τα προηγούμενα χρόνια. Πάντα θέλει πρόκριση και να έχει καλή παρουσία στις διοργανώσεις. Δυστυχώς δεν καταφέραμε τώρα να δώσουμε το παρών αλλά είμαι πολύ σίγουρος και αισιόδοξος ότι στην επόμενη διοργάνωση θα είμαστε μέσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα