Ελλάδα - Ιταλία 0-2 (Νέοι)

Ελλάδα - Ιταλία 0-2 (Νέοι)

Gazzetta team
Ελλάδα - Ιταλία 0-2 (Νέοι)

bet365

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων κόντρα στους Ιταλούς μιας και γνώρισε την ήττα με 2-0 οι οποίοι παίζουν εντός έδρας για τον τρίτο όμιλο. Δοκάρι ο Δουβίκας στο 1-0.

Ηταν δύσκολο το έργο της Εθνικής. Στον τρίτο όμιλο για την Elite Round κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ιταλία η οποία φιλοξενεί και το συγκεκριμένο γκρουπ. Και στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα με 2-0 κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη την πρόκρισή της στην τελική φάση. Παρά το γεγονός ότι έδειξε ένα καλό πρόσωπο σε κάποια διαστήματα του αγώνα, εντούτοις τα δύο γκολ του Σκαμάτσα στο πρώτο μέρος (8' και 43') έκαναν εύκολα τα πράγματα τους Ιταλούς.

Ο αγώνας ίσως να ήταν διαφορετικός εάν στο 18' ο Δουβίκας δεν ήταν άτυχος μιας και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Καντέλα αλλά τελικά η Εθνική Νέων δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα από το συγκεκριμένο ματς.

Με το άλλο ματς να τελειώνει ισόπαλο χωρίς γκολ (Τσεχία-Πολωνία) η Ιταλία δείχνει το ακλόνητο φαβορί για να προκριθεί στην τελική φάση.

Επόμενο ματς για την Ελλάδα κόντρα στην Τσεχία στις 24 Μαρτίου με την ομάδα του Γιάννη Γκούμα να θέλει μόνο τη νίκη.

Oι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Παπάζογλου, Δημητρίου (75' Μπαλογιάννης), Μπούσης, Μελιόπουλος, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας, Δουβίκας, Καμπέτσης, Γιούσης (46' Δημήτρουλας), Αποστολάκης
ΙΤΑΛΙΑ: Καντέλα, Τριπαλντέλι, Μπουοντζιόρνο, Γκάμπια, Φρατέσι, Μελετζιόνι, Καπόνε (66' Μπριτζνιόλα), Σκαμάτσα, Μπετέλα, Ζανιόλο (73' Τονάλι)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα