Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας ο Νέος Αμφίλοχος (pics)

Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας ο Νέος Αμφίλοχος (pics)

bet365

Σε έναν ιστορικό τελικό στο γήπεδο του Παναιτωλικού ένα αυτογκόλ του Λίτσου στο 2ο λεπτό της παράτασης ήταν αρκετό για να κρίνει το 47ο Κύπελλο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Νικητής ο Νέος Αμφίλοχος με 1-0 επί της ΑΕ Μεσολογγίου.
Μετά απο 38 χρόνια 1979 /1980 συναντήθηκαν ξανά σε έναν μεγάλο τελικό Κυπέλλου Αιτ/νίας 2 ιστορικές ομάδες του Νομού, ο Αμφίλοχος (σ.σ. ως Νέος Αμφίλοχος) και η ΑΕ Μεσολογγίου. Ο Αμφίλοχος εκείνη την σεζόν έχοντας ως αντίπαλο ΑΕ Μεσολογγίου είχε επικρατήσει με σκορ 2-0 άνευ αγώνος. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ αφού η ομάδα του Μεσολογγίου δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Τώρα οι δύο σύλλογοι τόσα χρόνια μετά αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού και με αυτογκόλ του Λίτσου στο 2ο λεπτό της ημίωρης παράτασης ο Νέος Αμφίλοχος πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.
Στα του αγώνα (σ.σ. που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Παναιτωλικού) στο 14' ο Τσούνης σκόραρε με σουτ και μετά από μία ασταθής απόκρουση του Ζέρβα αλλά το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού. Στο 44' μετά από εκτέλεση κόρνερ και σουτ του Τσιούνη θα απομακρύνει ο Κάκκος πριν η μπάλα περάσει στην γραμμή. Στο 47' ακυρώθηκε γκολ της ΑΕ Μεσολλογίου ως οφσάιντ μετά από κεφαλιά του Γκατσέσα και πλασέ του Μιχαλόπουλου. Στο 92' έγινε το 1-0 για τον Νέο Αμφίλοχο μετά από σέντρα του Κούση και κεφαλιά - αυτογκόλ του Λίτσου. Με αυτό το σκορ έληξε και το ματς.
Νέος Αμφίλοχος (Λάκης Παπαχρήστος): Ρόκκος, Χριστογιάννης, Κολοβάκης, Κοκώνης (67΄Κωστακιώτης), Μαλής, Ρεπετσάς, Τσούνης, Μακρής (84΄Δράκος), Τόσκα (91΄Ζωταϊ), Νάκος και Κούσης (111΄Νικολογιάννης).
ΑΕ Μεσολογγίου (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος (56΄λτ. Κοντομήτσος), Λίτσος, Καβαλλάρης Θ., Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος (115΄Πασπαλιάρης), Ζαχαρόπουλος, Γκατσέσα, Βασιλάρης (76΄Παπαποστόλου) και Πιστιόλης (98΄Ανδρεόπουλος).
 

Τελευταία Νέα