Το παγκόσμιο τουρνουά 5X5 Neymar Jr’s Five για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα! (vid)

Gazzetta team
Το παγκόσμιο τουρνουά 5X5 Neymar Jr’s Five για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα! (vid)

bet365

Το πρωτότυπο τουρνουά 5Χ5 Neymar Jr’s Five που φέρει την υπογραφή του Βραζιλιάνου άσου, επιστρέφει στη χώρα μας για τρίτη συνεχόμενη φορά, με τους προκριματικούς να διεξάγονται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ενώ ο Εθνικός Τελικός θα γίνει στην πρωτεύουσα.

Οι εγγραφές για τις ομάδες ξεκίνησαν στο www.neymarjrsfive.com! Πέρυσι τα νούμερα ήταν εντυπωσιακά: περισσότεροι από 100.000 συμμετέχοντες από 53 χώρες, κυνήγησαν το όνειρο του να ταξιδέψουν στη Βραζιλία, να παίξουν μπάλα εναντίον ομάδων από κάθε γωνιά του πλανήτη και φυσικά να γνωρίσουν από κοντά τον Βραζιλιάνο αστέρα του ποδοσφαίρου. Στην Ελλάδα, μέσα από 85 ομάδες και συνολικά 500 συμμετέχοντες, νικητές αναδείχθηκαν οι «Rio Antirio F.C.», οι οποίοι μας εκπροσώπησαν στον Παγκόσμιο Τελικό στο Instituto Projeto του Neymar Jr στην Praia Grande της Βραζιλίας.

Φέτος το τουρνουά του άσου της Paris Saint-Germain θα ταξιδέψει σε περισσότερες από 60 χώρες σε έξι πλανήτες και θα απευθύνεται σε ομάδες από 2 έως και 7 ατόμων ηλικίας 16 έως και 25, αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής δύο μεγαλύτερων των 25 ετών παιχτών σε κάθε ομάδα. Κάθε φορά που μία ομάδα βάζει γκολ, η αντίπαλη χάνει ένα παίκτη, μέχρι είτε να αποκλειστούν όλοι οι παίκτες, ή να περάσουν 10 λεπτά παιχνιδιού. Οι Έλληνες που θα κερδίσουν στον Εθνικό Τελικό, θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα για τον Παγκόσμιο Τελικό τον Ιούλιο και θα γνωρίσουν τον Neymar Jr από κοντά!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω να αυξάνονται οι χώρες που παίρνουν μέρος, ο αριθμός των συμμετεχόντων αλλά και οι ομάδες. Πρόκειται για ένα μαζικό τουρνουά αλλά μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο. Αν το καλοσκεφτείς, συμμετέχουν περισσότερες χώρες από τις 32 του φετινού Μουντιάλ. Είναι απίστευτο να βλέπεις ότι ανήκεις σε ένα κοινό σκοπό -με κοινό παρονομαστή το πάθος για το ποδόσφαιρο- που μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο» σχολιάζει ο εμπνευστής του τουρνουά, Neymar Jr.

 

Τελευταία Νέα