Αναβολή όλων των αγώνων στη Δράμα για τη Μακεδονία!

Gazzetta team
Αναβολή όλων των αγώνων στη Δράμα για τη Μακεδονία!

bet365

Η ΕΠΣ Δράμας αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων του Σαββατοκύριακου και καλεί τον κόσμο στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό!

Με ανακοίνωση της κατηγορεί την κυβέρνηση για τη στάση της στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφάσισε ξαφνικά να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας. Η δύο συγκυβερνώντας ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού αποφάσισε να ξεκινήσει μια «διαπραγμάτευση» (όπως την ονομάζει) με σκοπό το κρατίδιο στα Βόρεια της χώρας μας να καπηλευτεί και με τη βούλα της Ελλάδας το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η ΕΠΣ Δράμας λέει απλά: «Δε θα τους περάσει». Εδώ δε πρόκειται για μνημόνια, για μέτρα, αλλά για την ιστορία της πατρίδας μας και αυτή δε πρόκειται ποτέ να τη πουλήσουμε.

Η ΕΠΣ Δράμας θέλοντας να συμβάλει στη επιτυχία του συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου 2018 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη προδοσία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναβάλει όλη την αγωνιστική δραστηριότητας της ένωσης (ανδρικών και παιδικών πρωταθλημάτων) για για τη Κυριακή 21/1/2018.

Τη Κυριακή θα είμαστε όλοι στη Θεσσαλονίκη. Ή αυτοί ή εμείς.

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    Τελευταία Νέα