Χαμός στον Βύρωνα για Ντάνο-Χανταμπάκη! (vid)

Gazzetta team
Χαμός στον Βύρωνα για Ντάνο-Χανταμπάκη! (vid)

bet365

Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor σχεδόν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στον Βύρωνα, όπου παρευρέθηκαν για αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο 7χρονος Παναγιωτάκης παλεύει τα τελευταία 3 χρόνια με μια επιθετική μορφή καρκίνου (νευροβλάστωμα) και χρειάζονται 335.000 ευρώ για να ταξιδέψει στην Αμερική. Το πειραματικό πρωτόκολλο 05-075 που εφαρμόζεται στο Memorial Sloan Kettering cancer center της Νέας Υόρκης, σε παιδιά με νευροβλάστωμα, μπορεί να δώσει στον Παναγιωτάκη ελπίδα στη ζωή!

Σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, για τη στήριξη του μικρού ήρωα, διεθνείς του 2004 (Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Καψής, Κυργιάκος, Γιαννακόπουλος, Μπασινάς, Νταμπίζας, Δ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης) έδωσαν το «παρών», μαζί με τον Ντάνο και τον Χανταμπάκη από το Survivor. Οι δυο τελευταίοι τράβηξαν τα βλέμματα, με παιδιά να έχουν περικυκλώσει τα αποδυτήρια και να φωνάζουν συνθήματα, όπως «Ντάνο ζούμε για να σε δούμε» και «Ντάνο έλα στο λαό σου» και «Χανταμπάκη είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα»!

Όταν μάλιστα οι δυο τους βγήκαν από το γήπεδο του Βύρωνα επικράτησε πανικός, με… επίθεση αγάπης από το κοινό! Οι τηλεπερσόνες υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ νωρίτερα ο Χανταμπακης εβαλε γκολ και πανηγυριζε στα καγκελα!

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταία Νέα