Επιβεβαίωση για το Ελληνικό και το προπονητικό κέντρο

Επιβεβαίωση για το Ελληνικό και το προπονητικό κέντρο

Δημήτρης Τομαράς
Επιβεβαίωση για το Ελληνικό και το προπονητικό κέντρο

bet365

Νέα επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr με την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να έχει σε πρώτο πλάνο το Ελληνικό για το νέο προπονητικό κέντρο των Εθνικών μας ομάδων.
Ξανά πλήρης επιβεβαίωση για το θέμα που αποκάλυψε το Gazzetta.gr για το νέο προπονητικό των Εθνικών και το πλάνο που εκπονείται με βασικό στόχο το Ελληνικό από ειδική επιτροπή. Μετά την σύσταση της ομάδας εργασίας για την εύρεση χώρου δημιουργίας του νέου προπονητικού κέντρου των Εθνικών ομάδων, που αποτελείται από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών Τάκη Παπαχρήστο, τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Κωνσταντίνο Βρακά, τον Αντιπρόεδρο της Ε.Ε. Αστέριο Αντωνίου και τα μέλη της Ε.Ε. Παναγιώτη Διακοφώτη, Σταύρο Ψαρρόπουλο, Λεωνίδα Θωμαΐδη και Τάκη Αγραφιώτη, υπάρχει και συνέχεια.
Και αυτό διότι έχει ήδη αρχίσει ένας κύκλος επαφών με στόχο να βρεθεί χώρος για το νέο προπονητικό κέντρο των Εθνικών στην περιοχή του Ελληνικού. Σε πρώτη φάση θα αναζητηθεί ένας τρόπος η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο ανάπλασης όλης της περιοχής να εντάξει και το ποδόσφαιρο στους αθλητικούς χώρους της περιοχής. Για την περιοχή είχαν προβλεφθεί αθλητικές δράσεις και χώροι για αθλήματα όμως ο στίβος αλλά όχι για το ποδόσφαιρο.
Εφόσον μπορεί να γίνει αυτή η τροποποίηση το πλάνο θα προχωρήσει άμεσα για μία έκταση 60 στρεμμάτων. Για να την... κλείσει με εκμίσθωση αρκετών ετών. Υπάρχει και η επιλογή αγοράς συγκεκριμένου χώρου στο Ελληνικό αλλά το plan A είναι αυτό που αναφέραμε πιο πάνω. Το να γίνει ένα προπονητικό κέντρο θα πρέπει να περιλαμβάνεται και στο σχέδιο πόλεως αλλά και να υπάρχει για τον χώρο αξιοποίησής του χαρακτηρισμός για χρήση γης για αθλητικές δραστηριότητες. Έτσι το Ελληνικό είναι σε πρώτο πλάνο. Η αρμόδια επιτροπή θα επιδιώξει ώστε να έχει πλήρη εικόνα για το θέμα μέχρι περίπου τα μέσα Δεκεμβρίου. Εάν δεν βρεθεί η κατάλληλη λύση για το Ελληνικό τότε μόνο θα αναζητηθεί άλλη ενδεδειγμένη περιοχή στην Αθήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα