Η απάντηση του Καραπαπά στον Γραμμένο

Gazzetta team
Η απάντηση του Καραπαπά στον Γραμμένο

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στα λεγόμενα του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, για επιθυμία της κοινής γνώμης για αποχώρηση της Εθνικής Ελλάδος από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στη συνέντευξη που έδωσε τόνισε ότι η κοινή γνώμη επιθυμεί η Εθνική Ελλάδας να αλλάξει έδρα και να φύγει από το «Γ. Καραϊσκάκης». Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στον πρόεδρο της ΕΠΟ με τοποθέτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Δείτε το ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά:

«Ποιά είναι η «κοινή γνώμη» που ρώτησες ρε Γραμμένε; Έκανες καμμιά έρευνα; Ή «κοινή γνώμη» θεωρείς τον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη, τον Βρακά και τον Δέδε; Όπως και να έχει: ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ...
Υγ: Για τους προκλητικούς μισθούς θα μας πείς; Για τη διαιτησία θα μας πείς; (Μη βιαστείς, πάρε skype να σου πουν τι θα απαντήσεις, δε βιάζομαι)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα