Σκίμπε διετίας στην Εθνική ομάδα!

Σκίμπε διετίας στην Εθνική ομάδα!

Σκίμπε διετίας στην Εθνική ομάδα!

bet365

Κατά την διάρκεια της 5ης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφασίστηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδας για άλλα δύο χρόνια.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Μπράιτον – Στόουκ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η ΕΠΟ διάλεξε. Ο Μίκαελ Σκίμπε είναι ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας για να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος. Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στην συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στον Γερμανό τεχνικό θα γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια. Πλέον το μόνο που απομένει είναι μια συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου με τον Σκίμπε για τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου. Να πούμε εδώ ότι δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο τεχνικό του επιτελείο.

Σχετικά με τον Μίκαελ Σκίμπε είπε: «Πριν από λίγη ώρα τελείωσε το ΔΣ. Η απόφαση που ελήφθη κατόπιν εισήγησής μου είναι η παραμονή του κ.Σκίμπε, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις τις οποίες θα κάνω με σχετική εξουσιοδότηση. Οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση κατόπιν ώριμης σκέψης, διότι θεωρούμε ότι ο Σκίμπε, παρά το γεγονός ότι δεν επετεύχθη η πρόκριση στο Μουντιάλ, δεν μπορούμε να ακυρώσουμε τη θετική συνεισφορά του. Η κατάσταση πριν από δύο χρόνια δεν θύμιζε σε τίποτα ομάδα. Ήταν ένα σκορποχώρι. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι κοινή παραδοχή. Η εθνική ομάδα έγινε οικογένεια και υπάρχει αρμονία στις σχέσεις προπονητή και παικτών. Λάβαμε υπόψη και την εισήγηση της τεχνικής επιτροπής, του κ.Βρύζα και των παικτών. Θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον κ. Σκίμπε εν όψει και του EURO. Πρέπει να κλείσει σύντομα το θέμα του προπονητή, δεν μπορεί να αιωρείται».

Η σχετική απόφαση από την Ε.Ε. της ΕΠΟ:

- Ομόφωνα έγινε αποδεκτή η εισήγηση του προέδρου Ευάγγελου Γραμμένου για ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μίκαελ Σκίμπε. Η ΕΕ/ΕΠΟ εξουσιοδότησε τον πρόεδρο να διαπραγματευθεί με τον κ. Σκίμπε τους όρους ανανέωσης της συνεργασίας του με την Ομοσπονδία.
 

Τελευταία Νέα