Kαμπ των ακαδημιών της Σπόρτινγκ στην Αθήνα!

Kαμπ των ακαδημιών της Σπόρτινγκ στην Αθήνα!

bet365

Το διήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου η ακαδημία της Σπόρτινγκ στην Ελλάδα πραγματοποιεί καμπ προεπιλογής παικτών 13, 14 και 15 ετών κληρώνοντας μεταξύ άλλων και μια υπογεγραμμένη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Stars of the Future, η εταιρεία που έφερε τη Sporting Clube de Portugal στην Ελλάδα, διοργανώνει το πρώτο camp προεπιλογής παικτών 13, 14 και 15 ετών στις 27 και 28 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις ΑFC, έδρα της «Sporting CP Soccer School Χαλάνδρι».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σαμπντόρια – Γιουβέντους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Παρόντες στο camp θα είναι ο κύριος Francisco Zuela, διευθυντής της εταιρείας αλλά και συνεργάτης του διεθνούς τμήματος scouting της Sporting CP, ο κύριος Κοκολάκης Γιώργος, τεχνικός διευθυντής και chief του τμήματος scouting της ακαδημίας της Sporting CP στο Χαλάνδρι, ο κύριος Σταμέλος Κωνσταντίνος που θα ειναι και ο προπονητής της ομάδας που θα δημιουργηθεί, ο κυριος Μπαρμπαρής Aνδρέας, τεχνικός διευθυντής της Sporting CP Soccer School Αναβύσσου, καθώς και ο κύριος Andre Guerra, scouter, που μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει ένα παραγωγικό πέρασμα 2 ετών από την Sporting CP.

Oι 20 ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν από αυτή τη διαδικασία, θα αποτελέσουν το πρώτο Elite group της

Sporting CP στην Ελλάδα, το οποίο θα κατευθύνεται υπό τις οδηγίες του κυρίου Σταμέλου Κωνσταντίνου.

Ο κύριος Σταμέλος, είναι ο πρώτος Έλληνας που έχει δουλέψει ως προπονητής για 2 χρόνια σε σχολή της Sporting CP στην Πορτογαλία, έχοντας συνεργαστεί άψογα με νεαρούς αθλητές που σήμερα αποτελούν μέλη των αγωνιστικών τμημάτων της Sporting στη Λισαβόνα.

Ο προπονητής και το τεχνικό του team, θα έχουν πολύ στενή συνεργασία με τον κύριο Κοκολάκη, έτσι ώστε να συνδυαστούν η εμπειρία, η γνώση και ο ενθουσιασμός για το καλύτερο αποτέλεσμα για τα ίδια τα παιδιά.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και ένα συλλεκτικό σετ προπόνησης. Μεταξύ των 20 καλύτερων, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, με έπαθλο μια υπογεγραμμένη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, με το 28 στην πλάτη, νούμερο που φορούσε στη θητεία του στη Σπόρτινγκ.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές έως τις 20 Δεκεμβρίου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα