Ελλάδα-Νορβηγία 1-0 (Εθνική Παίδων)

Ελλάδα-Νορβηγία 1-0 (Εθνική Παίδων)

Gazzetta team
Ελλάδα-Νορβηγία 1-0 (Εθνική Παίδων)

bet365

Η ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου επικράτησε της Νορβηγίας με 1-0 και ξεκίνησε με το δεξί τον προκριματικό όμιλο. Το γκολ ο Θυμιάνης.

Ενα γκολ ήταν αρκετό. Η Εθνική Παίδων ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018 (1-0 την Νορβηγία), το οποίο διεξάγεται στο προπονητικό κέντρο της Π.Ο. Σερβίας στην πόλη Στάρα Πάζοβα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης στο 28'.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Σερβία επικράτησε με 7-0 του Γιβραλτάρ. Επόμενος αγώνας για την Εθνική μας στις 21/10 κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Οι συνθέσεις
Νορβηγία: Γιόνσεν, Κόρνιτς, Χάουζο, Ρέκνταλ (69’ Κρίστιανσεν), Τάνγκεν, Στραντ (76’ Ρούστεν), Τάγκσεθ, Χάνσεν, Κόλσγκονεν, Κιτόλανο, Χάουγκε (69’ Άγκα).
Ελλάδα: Μαντάς, Βουτσάς, Μαρτίνη, Λιάβας (22’ Μαυρουδής), Σερπέζης (65’ Φέκας), Τζίμας, Γεωργαντής, Βρακάς (48’ Τζαβίδας), Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος.


Η βαθμολογία
Σερβία 3 7-0
Ελλάδα 3 1-0
Νορβηγία 0 0-1
Γιβραλτάρ 0 0-7

Τα κριτήρια πρόκρισης
Προκριματική Φάση
Συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες Παίδων από 52 Ομοσπονδίες μέλη της UEFA, οι οποίες χωρίζονται σε 13 ομίλους των 4 ομάδων ο κάθε ένας. Η UEFA αναθέτει σε μία από 4 Ομοσπονδίες κάθε ομίλου τη διοργάνωση του αντίστοιχου τουρνουά. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες από τις βαθμολογίες όλων των ομίλων.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετά την ολοκλήρωση των αγώνων τα κριτήρια είναι τα ακόλουθα:
1.Οι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει στους μεταξύ τους αγώνες
2.Η διαφορά τερμάτων από τους μεταξύ τους αγώνες
3.Τα περισσότερα γκολ που έχουν πετύχει στους μεταξύ τους αγώνες
4.Η διαφορά τερμάτων που έχουν μετά το σύνολο των αγώνων του ομίλου
5.Τα περισσότερα γκολ που έχουν πετύχει μετά το σύνολο των αγώνων του ομίλου
6.Η χαμηλότερη βαθμολογία που έχουν στην επιβολή ποινών (απευθείας κόκκινη κάρτα = 3 βαθμοί, κίτρινη κάρτα = 1 βαθμός, 2 κίτρινες κάρτες/κόκκινη = 3 βαθμοί)
7.Η βαθμολογική θέση των ομάδων στο ranking της UEFA
8.Αν δύο ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών και γκολ και παίζουν μεταξύ τους στον τελευταίο αγώνα ομίλου και το αποτέλεσμα αυτού δεν τροποποιεί τα δεδομένα μετά τη λήξη, τότε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα εκτελεστούν πέναλτι για να καθοριστεί η νικήτρια ομάδα που θα προκριθεί. Στην ισοβαθμία τριών ομάδων η πρόκριση προκύπτει βάσει των παραπάνω κριτηρίων.
9.Κλήρωση
Τα κριτήρια για τον καθορισμό των 4 καλύτερων τρίτων ομάδων από όλους τους ομίλους θα προκύψουν από τα αποτελέσματά τους με τις ομάδες που θα καταταγούν στις θέσεις 1 και 2.
1.Οι περισσότεροι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει στους αγώνες με τις ομάδες αυτές
2.Η μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων από τους αγώνες με τις ομάδες αυτές
3.Τα περισσότερα γκολ που έχουν πετύχει στους αγώνες με τις ομάδες αυτές
4. Η χαμηλότερη βαθμολογία που έχουν στην επιβολή ποινών (απευθείας κόκκινη κάρτα = 3 βαθμοί, κίτρινη κάρτα = 1 βαθμός, 2 κίτρινες κάρτες/κόκκινη = 3 βαθμοί)
5.Η βαθμολογική θέση των ομάδων στο ranking της UEFA
6.Κλήρωση

 

Τελευταία Νέα