Τέλος ο Τσαχειλίδης από την ΚΕΔ για ανάρμοστη συμπεριφορά!

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος ο Τσαχειλίδης από την ΚΕΔ για ανάρμοστη συμπεριφορά!

bet365

Ο Γιάννης Τσαχειλίδης απομακρύνθηκε και επίσημα από την ΚΕΔ λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς προς τον Α' αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Στέργιο Αντωνίου. Τι άλλο αποφασίστηκε στην Ε.Ε. της ΕΠΟ.
Ο Τσαχειλίδης αποτέλεσε και τυπικά παρελθόν από την ΚΕΔ / ΕΠΟ λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς προς τον Α' αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Στέργιο Αντωνίου. Η απόλυσή του επικυρώθηκε με 15 ψήφους & ενώ υπήρξαν και δύο λευκά από τους κ.κ. Αγραφιώτη και Μπαταγιάννη. Υπενθυμίζεται ότι είχε επιστρέψει στην ΚΕΔ πριν από περίπου έναν χρόνο έπειτα από πρόταση του Βίτορ Μέλο Περέιρα. Η ανακοίνωση - ενημέρωση της Ομοσπονδίας για το θέμα αυτό καθώς και για τις σχετικές αποφάσεις:
Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κκ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι, Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου, καθώς και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.
Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
Ενεκρίθη ο κανονισμός αδειοδότησης της Super League περιόδου 2018-19, ως εισήχθη στην Ε.Ε. μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.
Ενεκρίθη το νέο σχέδιο δράσης της Ομοσπονδίας κατά της χειραγώγησης αγώνων. Το σχέδιο έχει ήδη εγκριθεί από την UEFA.
Καταγγέλλεται «για σπουδαίο λόγο» η συνεργασία με το μέλος της Κ.Ε.Δ. κ. Ιωάννη Τσαχειλίδη.
Ενεκρίθη η διεξαγωγή του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων για τις νησιωτικές ΕΠΣ στη Σύρο στο διάστημα 4-14 Ιανουαρίου 2019.
Ενεκρίθη το πλάνο ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου περιόδου 2018-19.
 

Τελευταία Νέα