«Βαθιά οδύνη στην ελληνική διαιτησία και το ποδόσφαιρο για τον χαμό του Ντοσίδη»

Gazzetta team
«Βαθιά οδύνη στην ελληνική διαιτησία και το ποδόσφαιρο για τον χαμό του Ντοσίδη»

bet365

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του νεαρού διαιτητή, Νικόλαου Ντοσίδη, κάνει λόγο για βαθιά οδύνη και τονίζει πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σε όλα τα ματς των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών το τρέχον αγωνιστικό τριήμερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εκ μέρους σύσσωμης της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Ο μόλις 21 ετών διαιτητής από την Θράκη Νίκος Ντοσίδης αγάπησε με πάθος το Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία και στην πορεία του σ΄ αυτά διακρίθηκε για το ταλέντο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Η αγάπη και η εν γένει παρουσία του στη Διαιτησία θα μείνουν στη μνήμη των συναδέλφων του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει….

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα