Στο Αγρίνιο η 2η περιφερειακή συνάντηση διαιτησίας του Περέιρα (pics)

Gazzetta team
Στο Αγρίνιο η 2η περιφερειακή συνάντηση διαιτησίας του Περέιρα (pics)

bet365

Στο Αγρίνιο γίνεται η 2η περιφερειακή συνάντηση του προέδρου Βίτορ Περέιρα και των μελών της ΚΕΔ/ΕΠΟ Ιωάννη Τσαχειλίδη και Δημήτριου Καλύβα με εκπροσώπους από τις ΕΠΣ Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρέβεζας/Λευκάδας, Κέρκυρας και Αιτωλοακαρνανίας.
Εκ μέρους των συγκεκριμένων ΕΠΣ είναι εκεί μεταξύ άλλων οι παλιοί διαιτητές Νικάκης, Κύρκος αλλά και από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας οι Κωνσταντίνου, Καψάλης και Νικολέτας. Η συνάντηση αυτή, όπως και η πρώτη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Πάτρα με τη συμμετοχή των ΕΠΣ Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Ζακύνθου και Αχαΐας, εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αναδιοργάνωση και επανεκκίνηση της ελληνικής διαιτησίας σε συνδυασμό με την εθνική έρευνα που διεξήγαγε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για την πραγματική εικόνα της διαιτησίας στην Ελλάδα και έχει ως απώτερο στόχο τη συγκρότηση ενός Στρατηγικού Αναπτυξιακού Πλάνου για την ελληνική διαιτησία για την τετραετία 2018-2022.
Στις συναντήσεις οι εκπρόσωποι των ΕΠΣ ενημερώνονται από τον κ. Περέιρα και τους συνεργάτες του για τα αποτελέσματα της εθνικής έρευνας, στν οποία συμμετείχαν και οι ίδιοι απαντώντας σε σειρά ερωτημάτων, τους αναλύονται τα βασικά στοιχεία και δεδομένα στα οποία θα στηριχθεί το Στρατηγικό Αναπτυξιακό Πλάνο για την τετραετία 2018-2022, καταθέτοντας ταυτόχρονα και τις δικές τους ιδέες τόσο για το Σ.Α.Π., όσο για τον βέλτιστο δυνατό τρόπο συνεργασίας μεταξύ της ΚΕΔ/ΕΠΟ και των ανά ΕΠΣ Επιτροπών διαιτησίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα