Ουνιονίστας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Ζόρικη πρόκριση και της Βασίλισσας (vid)

Ουνιονίστας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Ζόρικη πρόκριση και της Βασίλισσας (vid)

Gazzetta team
Ουνιονίστας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Ζόρικη πρόκριση και της Βασίλισσας (vid)

bet365

Ένα τυχερό γκολ έδωσε το καθοριστικό προβάδισμα στους Μαδριλένους – Θρίλερ για την Μπαρτσελόνα, στα πέναλτι η Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Αν η Μπαρτσελόνα «απόδρασε» από την Ιμπίθα με ανατροπή στις καθυστερήσεις (2-1), η Ρεάλ Μαδρίτης επίσης ζορίστηκε αρκετά για να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, εις βάρος της Ουνιονίστας της Σαλαμάνκα, ομάδα τρίτης κατηγορίας (3-1)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκούρασε έξι βασικούς (Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μόντριτς, Κρόος, Μπενζεμά) και ευτύχησε να δει την ομάδα να του να προηγείται αρκετά νωρίς με γκολ μετά από κόντρα του Γκάρεθ Μπέιλ (17'), ο οποίος τραυματίστηκε (ξανά) και αποχώρησε. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν ποτέ κάτω, ισοφάρισαν με τον Άλβαρο Ρομέρο (57') και πίστεψαν στο θαύμα.

Η Ρεάλ, αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες, πήρε ξανά το προβάδισμα με τυχερό γκολ του... ξεχασμένου Μπραΐμ Ντίαθ (62'), στο οποίο είχε συμμετοχή και ο αμυντικός της Ουνιονίστας, Γκονγκόρα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, ο Αλφόνς Αρεολά έκανε μια σωτήρια επέμβαση και, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπραΐμ σφράγισε την πρόκριση της Ρεάλ στην φάση των «16».

Κατά τα άλλα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει την Έλτσε, η Βαλένθια ζορίστηκε στο Λογρόνιο και η Βαγιαδολίδ έγινε η δεύτερη ομάδα της πρώτης κατηγορίας, μετά την Μαγιόρκα, που αποκλείστηκε από ομάδα δεύτερης κατηγορίας (Τενερίφη).

Κύπελλο Ισπανίας – Φάση των «32»

Ιμπίθα – Μπαρτσελόνα 1-2

Έλτσε – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 (4-5 πέν.)

Τζιρόνα – Βιγιαρεάλ 0-3

Λογρονιές – Βαλένθια 0-1

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ 2-0

Τενερίφη – Βαγιαδολίδ 2-1

Ουνιονίστας – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Πέμπτη (23/01)

Έμπρο – Λεγανές (20.00)

Μιραντές – Θέλτα (20.00)

Κουλτουράλ Λεονέσα – Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00)

Μπανταχόθ – Έιμπαρ (22.00)

Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπέτις (22.00)

Τρίτη (21/01)

Ουέλβα – Οσασούνα 2-3 (παρ.)

Σαραγόσα – Μαγιόρκα 3-1

Σεβίλλη – Λεβάντε 3-1

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα