Πικέ: «Αν περνούσαμε από το Άνφιλντ θα κάναμε το τρεμπλ»!

Πικέ: «Αν περνούσαμε από το Άνφιλντ θα κάναμε το τρεμπλ»!

Πικέ: «Αν περνούσαμε από το Άνφιλντ θα κάναμε το τρεμπλ»!

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ ανέδειξε πόσο μεγάλη... ζημιά έκανε η Λίβερπουλ στη Μπαρτσελόνα! Μετά και τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κι αφού χαρακτήρισε άξια νικήτρια τη Βαλένθια, ο Καταλανός στόπερ τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε υποστεί το μεγάλο κάζο στο Άνφιλντ, θα έφτανε μέχρι το τρεμπλ!

100% Επιστροφή* χρημάτων Ίντερ - Έμπολι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στη Μπαρτσελόνα αδυνατούν να ξεχάσουν το 4-0 από τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League πριν από 2,5 εβδομάδες και θεωρούν πως εκείνη η νύχτα ευθύνεται για το πολύ άσχημο φινάλε της ομάδας στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ναι μεν οι «μπλαουγκράνα» κατέκτησαν με τεράστια άνεση το πρωτάθλημα – λόγω και της απόλυτης κατάρρευσης της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν – όμως, εκείνο το 4-0 από τη Λίβερπουλ συνεχίζει να τους στοιχειώνει.

Ο Πικέ, λίγο μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου με το 2-1 από τη Βαλένθια, είπε:

«Αν είχαμε περάσει από το Άνφιλντ, είμαι σίγουρος ότι θα κάναμε το τρεμπλ φέτος. Έχουμε πληγωθεί πολύ... Η ομάδα είναι πληγωμένη αυτή τη στιγμή και δεν περιμέναμε να τελειώσουμε έτσι τη φετινή σεζόν. Πριν από 2,5 εβδομάδες πηγαίναμε για το τρεμπλ και τώρα απλά τελειώσαμε τη χρονιά μόνο με το πρωτάθλημα. Οι τελευταίες 15 μέρες ήταν τέτοιες που δεν θυμίζαμε Μπαρτσελόνα. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Είμαστε η Μπαρτσελόνα και οφείλουμε να κερδίζουμε σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέρα από αυτό, συγχαρητήρια στη Βαλένθια για την πολύ καλή χρονιά που έκανε. Ήταν άξια νικήτρια στον τελικό».

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα