Στους τελικούς σκοράρει ο Μέσι!

Στους τελικούς σκοράρει ο Μέσι!

Gazzetta team
Στους τελικούς σκοράρει ο Μέσι!

bet365

Η Μπαρτσελόνα θ' αντιμετωπίσει την Βαλένθια στον τελικό του Copa del Rey και ο Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμος να γράψει μία ακόμη σελίδα στην μεγάλη του ιστορία.

Το είχε υποσχεθεί και το είχε θέσει ως στόχο για την φετινή σεζόν. Το τρόπαιο του Champions League να επιστρέψει στην Βαρκελώνη και στο Καμπ Νόου. Ομως ο Λιονέλ Μέσι δεν τα κατάφερε μιας και η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Λίβερπουλ, παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα και το προσωπικό show που είχε δώσει ο Αργεντινος.

Ομως η χρονιά δεν έχει τελειώσει για τον Λιονέλ Μέσι. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή στην Ισπανία και είναι έτοιμος για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Βαλένθια για ένα ακόμα νταμπλ. Ο Μέσι ο οποίος θα κατακτήσει και το «Χρυσό Παπούτσι», εκτός κι αν ο Μπαπέ βάλει πέντε γκολ την τελευταία αγωνιστική στην Γαλλία, θ' αγωνιστεί σ' έναν ακόμα τελικό. Τον 34ο στην καριέρα του!

28 τελικούς με την Μπαρτσελόνα, 28 γκολ
Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο άνθρωπος των τελικών για την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινος έχει αγωνιστεί σε 28 τελικούς με τους «μπλαουγκράνα» (κι άλλους 5 με την Εθνική Αργεντινής) και σε αυτούς έχει καταφέρει να σκοράρει ισάριθμα γκολ κι έχει δώσει και 14 ασίστ!

Το εκπληκτικό με τον Λιονέλ Μέσι σε ότι έχει να κάνει με το Copa del Rey είναι πως έχει σκοράρει στους τελευταίους πέντε τελικούς (!).

Οι 6 τελικοί που έχει σκοράρει στο ισπανικό Κύπελλο
Ο Αργεντινός λοιπόν σκόραρε για πρώτη φορά σε τελικό του Copa del Rey το 2009. Στο 4-1 επί της Μπιλμπάο είχε σημειώσει το δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα.

Το 2012 πάλι με αντίπαλο την Μπιλμπάο στη νίκη με 3-0 είχε πετύχει ξανά το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Το 2015 η Μπιλμπάο (3-1) ήταν ξανά απέναντί του ο Μέσι σημείωσε δύο γκολ. Το πρώτο και το τρίτο!

Το 2016 κόντρα στην Σεβίλλη αυτή τη φορά στη νίκη με 2-0 πέτυχε και τα δύο γκολ της Μπαρτσελόνα.

Το 2017 με την Αλαβές στο 3-1 είχε πετύχει το πρώτο γκολ.

Και πέρσι στο 5-0 επί της Σεβίλλης είχε σημειώσει το δεύτερο γκολ.

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να είναι και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα και φυσικά είναι αυτός που περιμένουν όλοι να σκοράρει το πρώτο γκολ του τελικού. Η προσφορά του Pamestoixima.gr για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας είναι ο Μέσι να σκοράρει το πρώτο γκολ σε απόδοση 3.75.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα