Καζεμίρο: «Χάσαμε έναν στόχο, ας μη μιλάμε για τον Κριστιάνο πάλι»

Καζεμίρο: «Χάσαμε έναν στόχο, ας μη μιλάμε για τον Κριστιάνο πάλι»

Κώστας Ζάλιαρης
Καζεμίρο: «Χάσαμε έναν στόχο, ας μη μιλάμε για τον Κριστιάνο πάλι»

bet365

Κουρασμένος από τις συνεχείς ερωτήσεις και αναφορές των εκπροσώπων του Τύπου στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την απουσία του από τη Ρεάλ εμφανίστηκε ο Καζεμίρο μετά και το 3-0 της Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου.

Αμέσως μετά το στραβό αποτέλεσμα για τους «μερένγκες» και την απώλεια ενός από τους φετινούς στόχους, η κουβέντα πήγε κατευθείαν στην απουσία του CR7 από την ομάδα και πόσο επηρεάζει το επιθετικό παιχνίδι της «βασίλισσας» το γεγονός πως ο Πορτογάλος δεν είναι πλέον κάτοικος Μαδρίτης.

«Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε ακόμα για τον Κριστιάνο. Δεν είναι εδώ, δεν είναι παίκτης της Ρεάλ και δεν πρέπει να μιλάμε για εκείνον. Πριν από μια εβδομάδα λέγατε ότι ο Μπενζεμά είναι το καλύτερο εννιάρι, μιλούσαν όλοι για τον Βινίσιους, τον Λούκας Βάθκεθ και τώρα πάλι για τον Κριστιάνο.

Χάσαμε έναν στόχο που είχαμε, όμως το ρόστερ είναι γεμάτο ποδοσφαιριστές ποιότητας που αποδίδουν πολύ καλά για την ομάδα, ειδικά ο Καρίμ που κάνει την καλύτερή του σεζόν στη Ρεάλ» είπε ο Καζεμίρο στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο...

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα