Βολιβία - Βενεζουέλα 1-3

Gazzetta team
Βολιβία - Βενεζουέλα 1-3

bet365

Στους προημιτελικούς του Copa America βρίσκεται η Βενεζουέλα μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Βολιβίας, χάρη σε δύο γκολ του Ματσίς.

Τα πράγματα ήταν αρκετά ξεκάθαρα για τη Βενεζουέλα: Νίκη επί της Βολιβίας, η οποία δεν είχε ούτε βαθμό μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές, σήμαινε πρόκριση στους "8" του Copa America. Και ακριβώς έτσι έγινε. Οι βάσεις, μάλιστα, μπήκαν με το ξεκίνημα του ματς, αφού μόλις στο 2' ο Ντάρβιν Ματσίς με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Ερνάντες, έκανε το 0-1. Η Βολιβία προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 39' στάθηκε άτυχη με το δοκάρι του Ραούλ Κάστρο και στο 55' ξανά ο Ματσίς, αυτή τη φορά με σουτ, έγραψε το 0-2. Ολα είχαν απλοποιηθεί πολύ, πλέον, για τη Βενεζουέλα, η οποία μπορεί να αγχώθηκε λίγο στο 82', όταν ο Τζουστινιάνο από ασίστ του (πρώην παίκτη του Παναιτωλικού) Ντιέγκο Μπεχαράνο μείωσε σε 1-2, αλλά στο 86' ο Μαρτίνες με κεφαλιά έγραψε το 1-3 και έστειλε στους "8" τους Βενεζουελάνους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα