Κόπα Αμέρικα: Οι μάχες των ομίλων και των αρχισκόρερ!

Gazzetta team
Κόπα Αμέρικα: Οι μάχες των ομίλων και των αρχισκόρερ!

bet365

Ξεκινάει το Σάββατο το Κόπα Αμέρικα και τόσο η Λατινική Αμερική, όσο και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης βρίσκεται στις επάλξεις!

Η Χιλή είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τους δύο συναπτούς τίτλους της (2015,2016), την ώρα που η -14 φορές πρωταθλήτρια- Αργεντινή αναζητά τον πρώτο της τίτλο μετά το 1993, αν και έχει φτάσει στον τελικό στις τέσσερις από τις τελευταίες πέντε διοργανώσεις. Από την άλλη οι Βραζιλιάνοι, φιλοξενώντας τη διοργάνωση στη χώρα τους, θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Λατινικής Αμερικής μετά το 2007 και να το γιορτάσουν με τους συμπατριώτες τους.

Νικητές ομίλων

Οι 12 ομάδες του τουρνουά έχουν χωριστεί σε τρεις ομίλους των τεσσάρων. Από κάθε όμιλο προκρίνονται στους «8», οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου καθώς και οι δύο καλύτεροι τρίτοι. Στον πρώτο όμιλο, η Σελεσάο είναι ξεκάθαρο φαβορί ενώ μία εκ των Περού, Βενεζουέλα και Βολιβία θα πάρει τη δεύτερη θέση. Στο δεύτερο όμιλο, η Αργεντινή φαντάζει ως φαβορί για την πρωτιά αλλά θα κοντραριστεί με την πάντα επικίνδυνη Κολομβία, των Ροντρίγκεζ, Κουαδράδο και Φαλκάο. Παρέα στον όμιλο το Κατάρ και η Παραγουάη που θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη. Τέλος, στον τρίτο όμιλο βρίσκεται η πρωταθλήτρια Χιλή αλλά και η πολυνίκης του θεσμού Ουρουγουάη οι οποίες θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά. Καθόλου αμελητέες ποσότητες βεβαίως δεν είναι και το Εκουαδόρ με την Ιαπωνία που συμπληρώνουν το παζλ του ομίλου και εποφθαλμιούν την πρόκριση.

Η winmasters.gr, προσφέρει σε ανταγωνιστικές αποδόσεις* το στοίχημα των νικητών των ομίλων. Θα επιβεβαιώσουν τα φαβορί τις προβλέψεις ή θα γίνει η έκπληξη;

Η μάχη των σκόρερ

Οι Λατίνοι είναι γνωστό ότι προτιμούν το επιθετικό ποδόσφαιρο και τα ονόματα που ερίζουν για το χρυσό παπούτσι είναι πολλά. Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να κλείσει μία καλή χρονιά και με αυτόν τον τίτλο, την ώρα που κανείς δε μπορεί να ξεγράψει και τους συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρεζ και Φελίπε Κουτίνιο, ,οι οποίοι θα βρίσκονται εκεί με τις εθνικές τους. Η προσοχή βεβαίως στρέφεται και στους «εξ Αγγλίας» φερμένους, Σέρχιο Αγκουέρο, Γκάμπριελ Χεσούς και Ρομπέρτο Φιρμίνο οι οποίοι είναι έτοιμοι με τη σειρά τους να ματώσουν τα δίχτυα!

Τα αστέρια είναι πολλά και τα γκολ θα είναι ακόμα περισσότερα! Η winmasters.gr, διαθέτει ανταγωνιστικές αποδόσεις και για τον πρώτο σκόρερ προς τέρψιν των πιο ευφάνταστων παικτών!

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα