Λιόν – Γιουβέντους: Στη Γαλλία το πρώτο βήμα των «μπιανκονέρι»

Κώστας Ζάλιαρης
Λιόν – Γιουβέντους: Στη Γαλλία το πρώτο βήμα των «μπιανκονέρι»

bet365

Η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο μάλλον είχε... κλήρωση – λουκούμι για τους «16» του Champions League και η προσπάθεια ευρωπαϊκής επιτυχίας για την ομάδα του Σάρι ξεκινάει από το ματς με τη Λιόν στη Γαλλία (22:00, CosmoteSport2 HD).

Ρεάλ Μ. - Μάντσεστερ Σ.: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Οι «μπιανκονέρι» που φέτος έχουν τις Λάτσιο και Ίντερ που τους προκαλούν ανησυχία για την Serie A και έρχεται ντέρμπι με τους «νερατζούρι» κεκλεισμένων των θυρών ως συνέπεια της έξαρσης του κοροναϊού, κάνουν σέντρα απόψε στο OL Stadium στο πρώτο ματς της κόντρας τους με τους «λιονέ».

Η γαλλική ομάδα, ναι μεν κατάφερε να τερματίσει πάνω από τις Μπενφίκα και Ζενίτ στη φάση των ομίλων, όμως, γνωρίζει πολύ καλά το ρόλο του αουτσάιντερ τον οποίο καρπώνεται για τη «μάχη» με την Πρωταθλήτρια Ιταλίας. «Μακάρι να μην παίξουν εκείνοι στο 100% των δυνατοτήτων τους, αλλά ξέρουμε κι εμείς ότι αν παίξουμε αποκλειστικά άμυνα δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα» είπε ο Ρούντι Γκαρσία ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Παρών ο Ιγουαΐν που προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη, υπέρ του Ντόουγκλας Κόστα οι πιθανότητες καθώς έκανε ένα μικρό μέρος του προγράμματος, αμφίβολος ο Κεντίρα.

Ο Ντεπάι είναι απών για τη Λιόν με σοβαρό τραυματισμό, Ρέινε – Αντελάιντ, Κονέ και Ράφαελ οι υπόλοιποι που είναι εκτός.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λιόν: Λόπες, Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Μαρτσάλ, Ντιμπουά, Τουσάρ, Αουάρ, Κορνέ, Εκαμπί, Ντεμπελέ, Τεριέ

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Ράμσεϊ, Πιάνιτς, Μπεντακούρ, Κουαδράδο, Κριστιάνο, Ντιμπάλα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα