Λονδίνο, το δεύτερο σπίτι της Μπάγερν! (vids)

Gazzetta team
Λονδίνο, το δεύτερο σπίτι της Μπάγερν! (vids)

bet365

Η Μπάγερν νιώθει σαν να παίζει στο... Μόναχο όταν αγωνίζεται στην αγγλική πρωτεύουσα, μετρώντας τρεις διαδοχικούς θριάμβους επί Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι, με συνολικό σκορ... 15-3!

Αν η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να δηλώσει εναλλακτική έδρα για το Champions League, ίσως θα έπρεπε να επιλέξει το... Λονδίνο! Γιατί στην αγγλική πρωτεύουσα, οι Βαυαροί έχουν συνηθίσει να κάνουν μεγάλα πάρτι, ανεξαρτήτως αντιπάλου, ειδικά στις τελευταίες τρεις επισκέψεις.

Η αρχή έγινε στις 7 Μαρτίου του 2017 όταν, στο πλαίσιο της φάσης των «16», διέσυρε την Άρσεναλ με 5-1, με δύο γκολ του Αρτούρο Βιδάλ και από ένα των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (με πέναλτι), Άριεν Ρόμπεν και Ντάγκλας Κόστα.

Η συνέχεια ήρθε φέτος, την 1η Οκτωβρίου και για την φάση ομίλων, όταν η Μπάγερν πέτυχε έναν ιστορικό θρίαμβο, διαλύοντας την Τότεναμ με 7-2 (!!!), με τέσσερα γκολ του Σερζ Γκνάμπρι, δύο του Λεβαντόφσκι και ένα του Γιόσουα Κίμιχ.

Το (πολύ) καλό για την Μπάγερν τρίτωσε το βράδυ της Τρίτης (25/02), με το επιβλητικό 3-0 επί της Τσέλσι, με το οποίο οι Βαυαροί «καθάρισαν» ουσιαστικά την πρόκριση στα προημιτελικά. Για κακή της τύχη, η Μπάγερν δεν μπορεί να αντιμετωπίσει άλλη λονδρέζικη ομάδα στη συνέχεια, εκτός και αν η Τότεναμ ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση κόντρα στην Λειψία. Λέτε;

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα