Αλαντιέρ στο gazzetta.gr: «Δύσκολα για την Άρσεναλ, μεγάλη ομάδα με ποιότητα ο Ολυμπιακός»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αλαντιέρ στο gazzetta.gr: «Δύσκολα για την Άρσεναλ, μεγάλη ομάδα με ποιότητα ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο παλαίμαχος φορ της Άρσεναλ, Ζερεμί Αλαντιέρ σχολίασε στο gazzetta.gr την κλήρωση της αγγλικής ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό στο Europa League. Τι λέει για τις κακές εμφανίσεις των «κανονιέρηδων», την δυναμική του Ολυμπιακού, αλλά και τον Βαλμπουενά.

Ο Ζερεμί Αλαντιέρ πριν την έλευση του μιλένιουμ σε ηλικία μόλις 16 ετών φόρεσε την φανέλα της Άρσεναλ (1999/00), ωστόσο χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 2001 για να κάνει το ντεμπούτο του, αντικαθιστώντας τον Τιερί Ανρί σε αναμέτρηση κόντρα στη Φούλαμ, όπου οι κανονιέρηδες επικράτησαν με 4-1.

Ο Γάλλος φορ οποίος παρέμεινε στους «κανονιέρηδες» μέχρι το 2007 με ενδιάμεσους δανεισμούς σε Σέλτικ, Γουέστ Χαμ και Γουλβς, κατέγραψε με υπό την καθοδήγηση του Αρσέν Βενγκέρ 51 συμμετοχές και 9 γκολ.

Ο Αλαντιέρ, ο οποίος είχε υπογράψει στη Λάρισα, αλλά τελικά δεν αγωνίστηκε ποτέ μίλησε στο gazzetta.gr για την κλήρωση των Λονδρέζων απέναντι στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League, εκθείασε τον συμπατριώτη του, Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ αποκάλυψε πως είχε βρεθεί κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

«Η Άρσεναλ στην παρούσα φάση βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Οι εμφανίσεις δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θα έπρεπε με συνέπεια να προέρχεται από πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Γνωρίζω πως το πρώτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό είναι εκτός έδρας. Υπάρχει χρόνος για να βελτιωθεί η Άρσεναλ έχοντας ενδεχομένως νέο προπονητή στον πάγκο της. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με θαυμάσιους οπαδούς.

Διαθέτουν μερικούς καλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα, όπως είναι ο Βαλμπουενά. Νομίζω πως η Άρσεναλ έχει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά ελπίζω πως την ημέρα των αγώνων θα έχει την ποιότητα και την δυναμική που απαιτείται.

Πριν από μερικά χρόνια είχα βρεθεί κοντά στο να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό για αυτό θα ήθελα να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο για την υπόλοιπη σεζόν».

Δείτε τον Ζερεμί Αλαντιέρ εν δράσει...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα