Αταλάντα: Η γιορτή στ' αποδυτήρια μετά την ηρωική πρόκριση (vid)

Αταλάντα: Η γιορτή στ' αποδυτήρια μετά την ηρωική πρόκριση (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αταλάντα: Η γιορτή στ' αποδυτήρια μετά την ηρωική πρόκριση (vid)

bet365

Μετά την παντελώς απρόσμενη πρόκριση στους «16» του Champions League, όλα τα μέλη της Αταλάντα έστησαν πάρτι στ' αποδυτήρια των φιλοξενούμενων μετά το εκτός έδρας 3-0 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ, αποτέλεσμα με το οποίο οι Ιταλοί πέρασαν στα νοκ-άουτ.

Μονάχα με ήττες στα τρία πρώτα ματς της φάσης των ομίλων, ουδείς πίστευε πως η Αταλάντα θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο πέρα από την... τυπική παρουσία στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Κι όμως, ο σύλλογος του Μπέργκαμο πήρε 7 βαθμούς από τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, με ισοπαλία κόντρα στη Σίτι και δύο απανωτές νίκες απέναντι σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Μετά το εκτός έδρας απέναντι στους Ουκρανούς και την εξασφάλιση του «εισιτηρίου», τη στιγμή που οι οπαδοί της ομάδας έβγαιναν στους δρόμους της Αταλάντα, η ομάδα το γιόρταζε στ' αποδυτήρια μέχρι να επιστρέψει στη βάση της...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα