Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Άγριο και αηδιαστικό κράξιμο στον Ζάντερ

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Άγριο και αηδιαστικό κράξιμο στον Ζάντερ

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Άγριο και αηδιαστικό κράξιμο στον Ζάντερ

bet365

Διαδικτυακή επίθεση, ακόμη και με ρατσιστικά σχόλια δέχθηκε ο Ζάντερ, εξαιτίας του πέναλτι στο οποίο υπέπεσε κι έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Ρεάλ - Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ενα από τα πιο δύσκολα βράδια της καριέρας του πέρασε ο Ζάντερ, αφού τα όσα ακολούθησαν διαδικτυακά τον έχουν φέρει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ήταν η αφορμή για επίθεση οπαδών του Ερυθρού Αστέρα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο 31χρονος ανάρτησε φωτογραφία πριν το ματς με τον Ολυμπιακό όπου ανέφερε φράση από την Παλαιά Διαθήκη του Προφήτη Ιερεμία «Κάλεσέ με και θα σου απαντήσω, θα σου αναγγείλω μεγάλα πράγματα και μυστικά που δεν γνωρίζεις». Ωστόσο, αμέσως μετά το τέλος του ματς ακολούθησε ρατσιστική επίθεση με αηδιαστικά σχόλια, ενώ υπήρχαν και άλλα που τον κατηγορούσαν για... μειωμένη απόδοση « Πόσα πήρες για το πέναλτι», «Σταμάτα το ποδόσφαιρο», «Σήκω και φύγε από τον Ερυθρό Αστέρα μαζί με αυτούς που σε έφεραν», «Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να συγχωρεθούν, αλλά όχι εσύ», ήταν μερικά από αυτά...

“Clama a mim, e responder-te-ei e anunciar-te-ei coisas grandes e firmes, que não sabes.” ‭‭Jeremias‬ ‭33:3‬ ‭

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jander Ribeiro Santana (@janderribeirosantana) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα