Νεϊμάρ – Μπαπέ: Η Παρί... χορεύει στον ρυθμό τους (vid)

Νεϊμάρ – Μπαπέ: Η Παρί... χορεύει στον ρυθμό τους (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ – Μπαπέ: Η Παρί... χορεύει στον ρυθμό τους (vid)

bet365

Αν και το 5ο γκολ απέναντι στη Γαλατασαράι δεν ήταν με πέναλτι, κάποιος από τους δύο θα το δημιουργούσε. Μπαπέ και Νεϊμάρ μοιράστηκαν τις ασίστ, πέτυχαν γκολ και όποτε έχουν κέφια, κάνουν τις επιθέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν να... τρομοκρατούν κόσμο και κοσμάκη!

Γάλλος, που είναι και Παγκόσμιος Κυπελλούχος με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και μέχρι αυτό το σημείο της ζωής του και της ποδοσφαιρικής του καριέρας σε τόσο μικρή ηλικία έχει κάνει ήδη... θαύματα, μετράει πλέον 100 τέρματα και 50 ασίστ σε σύνολο 163 αγώνων σε συλλογικό επίπεδο.

Είναι ο κύριος... 30 in 30, αφού σε τρεις δεκάδες παιχνιδιών στο Champions League έχει σκοράρει 19 φορές και έχει άλλες 11 ασίστ, συμμετέχοντας σε τρομερό βαθμό στο σκοράρισμα. Απέναντι στη Γαλατασαράι, το βράδυ της Τετάρτης, μοίρασε δυο γκολ – το ένα εξ αυτών στον Νεϊμάρ με εντυπωσιακή τακουνιά γνωρίζοντας την κίνηση του Βραζιλιάνου – και βρήκε κι εκείνος το δρόμο για τα δίχτυα μια φορά.

Ίδιες επιδόσεις στο συγκεκριμένο ματς και για τον Νεϊμάρ που σκόραρε από την ασίστ του... κολλητού του και έφτιαξε κι εκείνος άλλα δυο τέρματα, ενώ, χάρισε και το πέναλτι στον Έντινσον Καβάνι για να διαμορφωθεί το τελικό 5-0 κόντρα στους Τούρκους στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Ο Βραζιλιάνος, έχει φτάσει πλέον στα 9 παιχνίδια στο Champions League όπου έχει και γκολ και ασίστ, με τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να μετρούν περισσότερες αναμετρήσεις με τόσο σημαντική συμβολή στις ομάδες τους στον θεσμό. Σε 11 παιχνίδια το έχει κάνει ο Πορτογάλος, σε 10 ο Αργεντινός.

Με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας χάσει φυσικά μεγάλα κομμάτι της μέχρι στιγμής θητείας του στον σύλλογο της πόλης του Φωτός για διάφορους λόγους, ο «Νέι» έχει 68 ματς, 58 τέρματα και 32 ασίστ, κάτι που μεταφράζεται σε 1,32 γκολ ανά ματς...

Το φοβερό και τρομερό δίδυμο που απαρτίζουν ο Γάλλος και ο Βραζιλιάνος, έχει αποφέρει μονάχα από εκείνους, 6 γκολ και 7 ασίστ στα τελευταία τρία ματς της Παρί!

Γεννούν και τα κοκόρια τους...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα